Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 26.10.2018 08:41:42

BOMBA! Legendarni trener se kar SAM PONUJA za selektorja Slovenije! Čakam, da me predsednik ...

Martin Metelko
Kdo bo novi selektor Slovenije?

Koga bo predsednik NZS Radenko Mijatović ustoličil kot novega selektorja Slovenije? Kdo bo na klopi slovenske reprezentance zamenjal neuspešnega Tomaža Kavčiča? Vprašanje, ki si ga v zadnjih dneh postavljajo praktično vsi ljubitelji nogometa v deželici na sončni strani Alp.

Dejstvo je, da je prvi favorit za prevzem tega položaja nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek, ki je v zadnjih letih zelo uspešno vodil hrvaškega prvoligaša Rijeko. Kek je ekskluzivno za Ekipo SN potrdil, da je že imel prvi sestanek z Radenkom Mijatovićem in da je sestanek potekal - dobro.

Radenko Mijatović
M24.si
Medtem pa se v povezavi s selektorskim stolčkom ponuja še nekaj imen. Eden izmed njih je legendarni Edy Reja, ki se ga v zadnjem obdobju zmeraj povezuje s položajem selektorja Slovenije. Tokrat se je zamejski Slovenec kar sam odločil, da se ponudi Mijatoviću in NZS. V pogovoru za Sportal je namreč dejal: "Lani sem se odločil, da ne bom več treniral klubov. Čeprav se je zame zanimalo nekaj italijanskih klubov, sem rekel, da bi ostal na klopi le v primeru, če bi bil selektor. To bi bilo bolj primerno. Za Slovenijo sem vedno rad rekel, da bi opravljal to delo. Sem pripravljen, a imam občutek, da bo novi selektor Kek. Z njim bi bili vsi zadovoljni. Tudi predsednik me še ni poklical, čeprav Rade dobro ve, da bi bil rad slovenski selektor," je dejal Reja.

edy reja
Profimedia
Nekdanji trener Napolija, Lazia in številnih drugih italijanskih prvoligašev, je na kratko pokomentiral tudi kakovost Slovenije: "Dobro poznam slovenske igralce, ki igrajo v Serie A. Ekipa je zelo dobra. A raje ne bom več govoril, saj v tem trenutku niti ni primerno."

Članki iz rubrike