jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Slovenijo je zajelo sneženje; zapadlo je do...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

nu
nu
4 19.10.2018 14:10:10

ANGLEŽI ŠOKIRALI! NOROST! Razlaga spora KAVČIČ - OBLAK slovitega časnika vam bo ODPRLA USTA!

Tomaž Kavčič in Jan Oblak.
M24
Članek o Janu Oblaku, Sloveniji in Tomažu Kavčiču, ki ga sploh ne bi smelo biti.

Jan Oblak je eden najbolj popularnih vratarjev na svetu, njegove predstave z velikim zanimanjem spremljajo tudi na Otoku. Ne nazadnje se ga je povezovalo tudi s tamkajšnjimi klubskimi velikani, kot so denimo Liverpool, Chelsea in Manchester United.

Iz istega razloga so pograbili tudi vročo zgodbo španske Marce glede odhoda slovenskega selektorja Tomaža Kavčiča, ki naj bi bil izbrano vrsto prisiljen zapustiti zaradi tega, ker je Oblaka označil za lažnivca. 

O tem se je na dolgo in široko razpisal znani medij The Sun, ki pa je v omenjenem članku grešil kot za stavo. Že v naslovu izstopa napaka, saj so odstavljenega slovenskega selektorja poimenovali kar Tomz Kavcic. Se zgodi ... Zagodel jo je tiskarski škrat in "požrl" črko a, šumnikov tako ali tako ne uporabljajo.

A še posebej so grešili v nadaljevanju, saj so iz odstavka v odstavek menjali državljanstvo Oblaka. Enkrat je bil Slovak, drugič Slovenec. A tudi to ni še nič, saj se tovrstne menjave Slovencem pogosto dogajajo, še dlje so šli v nadaljevanju. 

Me drugim so zapisali, da je Oblak razjezil svojega selektorja, ker po lastni odločitvi ni sodeloval pri porazu proti Češki in remiju s Švedsko. No, Slovenija se z omenjenima reprezentancama kakopak ni pomerila, pač pa Slovaška.

tomz

kavcic 1

kavcic 2

Značke: oblak, kavčič, slovenija

Članki iz rubrike