klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

am
am
24 17.10.2018 10:19:04

LUKA, TO NI MARIBOR! Zahović DEBITIRAL v reprezentanci, nato pa NAREDIL TOLE nedopustnost!?

Martin Metelko / M24.si
Mladi slovenski napadalec je navajen drugačnega režima.

Nogometna zveza Slovenije po vsaki tekmi reprezentance določi štiri ali pet nogometašev za druženje z novinarji v tako imenovani mešani coni, kjer morajo biti na voljo za dajanje izjav. V praksi to pomeni, da se igralec pri novinarjih ustavi, po potrebi tudi počaka, če izjave daje kak soigralec pred njim, in opravi eno od svojih osnovnih zadolžitev. Komunicira z nami in komunicira z vami. Televizija Slovenija ima pri tem prednost s plačanimi pravicami in toliko večjo obvezo igralcev, sledijo ostali.

Eden od določenih je bil tokrat Luka Zahović. Po besedah nekaterih prič s tem ni bil najbolj zadovoljen, a to ni nič neobičajnega. Neobičajno in nedopustno pa je, kar je sledilo. Logično določeni debitant, ob tem pa še sin najboljšega strelca v zgodovini slovenske reprezentance (torej najbolj logičen medijski sogovornik) se je samodržno odločil, da se bo novinarjem izognil. Tako kot je navajen v svojem Mariboru.

Sam trdi, da se je čez mešano cono sprehodil, a ga ni nihče nič vprašal. Pri čemer bi ta sprehod teoretično lahko držal, a bi bil glede na prakso že sam po sebi nesprejemljiv. Pa ne drži, to vam zagotavljamo oziroma lahko drži samo, da bi se Luka zamaskiral najbolj na svetu. Nobena televizija, nobena kamera, noben reflektor, noben novinar ga namreč ni opazil. Ni ga bilo k televiziji Slovenija, ki kot lastnica pravic stoji povsem posebej. In ni ga bilo drugam.

Nekatere informacije pravijo, da je izstopil skozi - morda je prav tako vajen iz Maribora - VIP prostore, spet druge, da se je izmuznil skozi stranska vrata mešane cone. Na uradna pojasnila še čakamo, verjetno pa živimo v popolni utvari, če pričakujemo, da bi kakšno pojasnilo lahko prišlo z naslova mladeniča, ki bi tokrat lahko bil ena redkih pozitivnih zgodb, a očitno želi biti vse kaj drugega.      

Članki iz rubrike