magnifico 1 Odkrito.si

FOTO: Ponosni oče Magnifico pokazal postavnega ...

karl lagerfeld Svet24.si

Umrl je slavni modni oblikovalec

Horoskop Petisvet.si

Horoskop od 18.2. do 24.2.2019

čakalne vrste, bolnišnica Svet24.si

Helikopterski prevozi, hišni nadstrešek in druga...

luka doncic Svet24.si

Anamaria Goltes prvič v ZDA o sebi in svojem ...

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Hailey razkrila najslabšo navado Justina Bieberja

tina maze2 Njena.si

Cigansko življenje Tine Maze

nu
nu
1 25.09.2018 11:07:47

Bo Oblak še igral za Slovenijo? Na to temo sem govoril tudi s selektorjem in lahko rečem, da Jan ...

Drago Wernig - TAKA
Eden od članov druge zlate slovenske generacije o prihodnosti Jana Oblaka v reprezentanci.

Po objavi sporočila za javnost z naslova NZS, ki namiguje, da bo Jan Oblak dres Slovenije oblekel v naslednjih kvalifikacijah za EP, v ligi narodov pač ne, so kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN poklicali nekatere akterje v slovenskem nogometnem prostoru in jih vprašali za mnenje, kaj to sporočilo pomeni za prihodnost sijajnega Škofjeločana v reprezentanci.

Eden izmed njihovih sogovornikov je bil član neke druge, precej uspešnejše generacije Slovenije, Andrej Komac. Tole je povedal: "Poznam situacijo, kolikor sem jo zasledil prek medijev in znotraj trenerskih krogov. Tudi s selektorjem sem govoril na to temo v sklopu dobrodelne tekme v Biljah, ampak samo dve, tri besede na hitro in nič konkretnega. Lahko verjamem, da so bile razlog za odpoved teh tekem njegove težave s poškodbo in ritmom, ki ga ima v klubu. Tudi Cristiano Ronaldo in Lionel Messi aktualne tekme za reprezentanco nista odigrala. Verjamem in upam, da bo Jan Oblak v prihodnje del reprezentance, ker je eden izmed najboljših igralcev, ki jih Slovenija premore v celotni zgodovini, če ne celo najboljši. Je zelo pomemben za celotno slovensko ekipo. Obenem je še relativno mlad, pred njim je še dolga kariera, tako klubska kot reprezentančna. Mislim, da ni niti pomislil, da ne bi bil del te zgodbe, saj lahko v daljšem obdobju napiše res lepo zgodbo tudi z reprezentanco. Skoraj prepričan sem o tem. Če bi imel več kot 30 let, bi še verjel, da razmišlja o koncu reprezentančne kariere, tako pa mislim, da o zaključku ni razmišljal."

Kaj si o tem vprašanju mislijo Ermin Šiljak, Andrej Razdrh in Vlado Badžim, pa si preberite v tiskani izdaji časopisa Ekipa SN. 

Članki iz rubrike