jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

Mojca Žnidarič Svet24.si

Poslanki kazen na dan izvolitve

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

Jana_Koteska Svet24.si

FOTO: Lepa manekenka v plesnih čeveljcih

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

Saša Lendero Njena.si

Kdo je tako zlomil Sašo Lendero?

nu
nu
7 12.09.2018 14:55:31

Edini reprezentant, ki si je UPAL POVEDATI NA GLAS: Zapis, ki se vas bo močno dotaknil!

Grega Wernig
Slovenski reprezentant se je oglasil na družabnem omrežju in spregovoril o vsem, kar mu je ležalo na duši.

V slovenski reprezentanci ni vse v najlepšem redu. To sta po drugem porazu na dveh tekmah lige narodov razkrila Bojan Jokić in Robert Berić, zdaj pa se je oglasil tudi Domen Črnigoj.

Član švicarskega Lugana ni mogel ostati tiho, ni mogel ostati tiho, zato je prek facebooka razkril, kar mu je ležalo na duši. Iz srca in popolnoma iskreno. Njegov zapis je v kratkem času poskrbel za precejšen odziv, to si tudi zasluži. Nikomur ne meče peska v oči, hkrati pa se ve v zaključku dotaknil tudi tega, česar si želi slišati prav vsak navijač slovenske nogometne reprezentance. Njegovo sporočilo vsem slovenskim nogometnim navdušencem vam ponujamo v spodnjih vrsticah. 

"Nekaj časa sem potreboval, da napišem ta status, ker mi reprezentanca zelo veliko pomeni in ni mi vseeno za trenutno stanje.
Začeli smo zelo slabo in pod pričakovanji vseh nas in vseh vas navijačev. Vem, da je najlažje samo nekaj napisat in zavedam se, da bo potrebno pokazat veliko več ampak z vašo pomočjo na naslednjih tekmah bo lažje !
Od mene pa lahko pričakujete to, da se bom vsako tekmo boril do zadnjega atoma moči in če bo potrebno bom iz igrišča odšel po vseh štirih, ker mi je in mi vedno bo v čast biti v reprezentanci."

Značke: slovenija, črnigoj

Članki iz rubrike