roblek 1 Odkrito.si

Slovo znanega Slovenca: le redki so vedeli za to

audi Svet24.si

FOTO: Živijo v študentskem domu in vozijo drage ...

Čakre Petisvet

Ko čakre ne delujejo, se lomita telo in duh

nisku, prometna nesreča Svet24.si

Nagi sedli v avto, sosede strpali v prtljažnik in...

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan prvič sama: to jo je povsem "zvilo"

miss slovenije Najstnica.si

Kaj prinese naziv Miss Slovenije?

bar pretep Njena.si

Jasmina pretepla Laro in zapustila šov!

nu
nu
3 10.09.2018 09:49:46

DO KOSTI! Slovenski zvezdnik NORO ISKRENO o stanju v reprezentanci: NI IZHODA, ker ...

Grega Wernig
Strelec edinega zadetka Slovenije proti Cipru Robert Berić je bil po koncu tekme povsem šokiran.

Nastop Roberta Berića, strelca vodilnega zadetka na tekmi med Ciprom in Slovenijo, po koncu dvoboja na Cipru, najboljše oriše trenutno stanje v slovenski izbrani vrsti. Napadalec Slovenije je bil povsem šokiran, povsem brez besed. Nikakor ni našel prave razlage za še eno katastrofalno predstavo svojega moštva, njegov medijski nastop pa mora prižgati vse rdeče alarme tega sveta.

"Vsekakor bi zamenjal ta gol za zmago, ki jo nujno potrebujemo. Za vse. Za samozavest, za dvig naše igre, za dvig celotne ekipe. Trenutno sploh ne vem, kaj naj povem. Ne vem, kaj je šlo narobe. Ne vem sploh, kje začeti. Enostavno se nam stvari ne odvijajo po željah. Ne vem, čisto brez besed sem," je začel Berić.

Na vprašanje, ali je morda Ciper presenetil Slovenijo, je odgovoril: "Ni nas Ciper presenetil, niti nas niso Bolgari presenetili. Dobro smo jih analizirali, a enostavno nam na igrišču stvari ne stečejo. Ne vem, kaj reči. Vzdušje je res katastrofalno."

Berić je nadaljeval v podobno skrušenem tonu. "Saj smo se trudili. Vem, da se ponavljamo, ko govorimo, da se trudimo. A kaj drugega nimamo za povedati. Želeli smo napadati, želeli smo čim prej dati zadetek, ampak ko pogledaš s strani … Verjamem, da ko vi pogledate na vse skupaj s strani, da to ni videti tako, kot bi moralo biti. Enostavno nam ne gre. Enostavno nam ne gre …"

Tudi zaključek njegovih misli je bil vse prej kot optimističen: "Mi smo prišli v fazo, da enostavno ni izhoda. Ne vem. Ali moramo to prebroditi, pa se nam bo to nekako poplačalo, vrnilo nazaj v nekakšni obliki. Ne vem. Kot je rekel selektor: Enostavno na igrišču nismo videti dobro, enostavno se nam nič ne izteče. Jaz ne vem. Ne vem sploh, kaj narediti. Trenutno smo v začaranem krogu, iz katerega ne vem, kako se bomo izvlekli."

Članki iz rubrike