natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

horoskop Petisvet.si

Horoskop: od 22.4. do 28.4.2019

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

jana in tomaz Svet24.si

Razočaranja, da gre domov, ni skrivala

4_Isaac in Patricija_fb Njena.si

Žena Isaaca Palme je prelepa nosečka

milan tržan prhanje Njena.si

Ljubezen po domače: Drgnjenja na televiziji niso ...

nu
nu
1 10.09.2018 08:59:55

Tomaž Kavčič si s svojim nastopom po tekmi ni naredil usluge: Našel je BIZAREN RAZLOG za poraz!

Grega Wernig
Slovenski selektor je poskusil upravičiti poraz svojih varovancev.

Ne glede na to, da so manjkali trije najboljši slovenski nogometaši, Jan Oblak, Josip Iličić in Kevin Kampl, navkljub temu, da so prejeli nesrečen drugi zadetek na tekmi, ki ga je v svojo mrežo zabil kar Petar Stojanović. Izgovorov za poraz proti izjemno skromni reprezentanci Cipra enostavno ne more biti. In ko jih je Tomaž Kavčič poskušal najti, si zares ni naredil usluge, saj je postal tarča posmeha med slovenskimi ljubitelji nogometa. 

"Pot je bila dolga, nekateri so bili utrujeni že po prvi tekmi proti Bolgariji. Nekateri so bili 'mrtvi'," je takoj po tekmi za RTV povedal Kavčič. " In nadaljeval: "Pogledati je treba veliko stvari. Povedemo z 1:0, tekmo imamo pod nadzorom, ne vem, kam rinemo naprej. Dobili smo gol, vmes ga še damo (pri 1:1 je zadel Šporar, a je bil zadetek napačno razveljavljen zaradi domnevnega prepovedanega položaja, op. p.). Tekma se je končala, kot se je. Dvigniti moramo glave in iti naprej." Nato je na novinarski konferenci odgovoril še na vprašanje, ali razmišlja o odstopu. "S svojim štabom delamo pošteno. Imam pogodbo, vse drugo pa je na strani zveze. Nimam razloga, zakaj bi ponudil odstop, ker vem, kaj sem v to vložil, kaj je cilj in kako do njega priti. Čez noč pa v nogometu nič ne pride," pravi Kavčič. In dodaja: "Čakam, da končno eno tekmo odigramo v popolni postavi. Če bi bili vsi zdravi, ne bi bilo toliko menjav. Je pa dejstvo, da delamo preveč napak in to bo treba popraviti. Ne vem, če bom v prihodnje toliko menjal." 

Za konec je spregovoril še o tem, kje vidi največji primanjkljaj pri svojih varovancih: "V mirnosti pri podajah in boljši realizaciji prehodov v napad. Potrebujemo veliko čistih priložnosti za zadetek. Imamo sicer pet, šest, včasih še več obetavnih položajev na 20 metrih, v kazenskem prostoru pa zmanjka rešitev." 

Članki iz rubrike