Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

Frenk Petisvet.si

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

julen, vodnjak, reševanje, totalan Svet24.si

FOTO: Vse manj upanja za malega Julena, na voljo ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

teja perjet Njena.si

Teja Perjet: 'Ne spim, ne jem, samo skrbim'

nu
nu
1 10.09.2018 08:59:55

Tomaž Kavčič si s svojim nastopom po tekmi ni naredil usluge: Našel je BIZAREN RAZLOG za poraz!

Grega Wernig
Slovenski selektor je poskusil upravičiti poraz svojih varovancev.

Ne glede na to, da so manjkali trije najboljši slovenski nogometaši, Jan Oblak, Josip Iličić in Kevin Kampl, navkljub temu, da so prejeli nesrečen drugi zadetek na tekmi, ki ga je v svojo mrežo zabil kar Petar Stojanović. Izgovorov za poraz proti izjemno skromni reprezentanci Cipra enostavno ne more biti. In ko jih je Tomaž Kavčič poskušal najti, si zares ni naredil usluge, saj je postal tarča posmeha med slovenskimi ljubitelji nogometa. 

"Pot je bila dolga, nekateri so bili utrujeni že po prvi tekmi proti Bolgariji. Nekateri so bili 'mrtvi'," je takoj po tekmi za RTV povedal Kavčič. " In nadaljeval: "Pogledati je treba veliko stvari. Povedemo z 1:0, tekmo imamo pod nadzorom, ne vem, kam rinemo naprej. Dobili smo gol, vmes ga še damo (pri 1:1 je zadel Šporar, a je bil zadetek napačno razveljavljen zaradi domnevnega prepovedanega položaja, op. p.). Tekma se je končala, kot se je. Dvigniti moramo glave in iti naprej." Nato je na novinarski konferenci odgovoril še na vprašanje, ali razmišlja o odstopu. "S svojim štabom delamo pošteno. Imam pogodbo, vse drugo pa je na strani zveze. Nimam razloga, zakaj bi ponudil odstop, ker vem, kaj sem v to vložil, kaj je cilj in kako do njega priti. Čez noč pa v nogometu nič ne pride," pravi Kavčič. In dodaja: "Čakam, da končno eno tekmo odigramo v popolni postavi. Če bi bili vsi zdravi, ne bi bilo toliko menjav. Je pa dejstvo, da delamo preveč napak in to bo treba popraviti. Ne vem, če bom v prihodnje toliko menjal." 

Za konec je spregovoril še o tem, kje vidi največji primanjkljaj pri svojih varovancih: "V mirnosti pri podajah in boljši realizaciji prehodov v napad. Potrebujemo veliko čistih priložnosti za zadetek. Imamo sicer pet, šest, včasih še več obetavnih položajev na 20 metrih, v kazenskem prostoru pa zmanjka rešitev." 

Članki iz rubrike