jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

princ filip Svet24.si

Princu Filipu že dostavili nov avtomobil. Pa mu ...

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

NLB Svet24.si

Slovenija Hrvaški poslala diplomatsko noto: bo ...

Jenson Button, Brittny Ward Svet24.si

Bivši dirkač formule 1 bo zibal

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

nu
nu
22 10.09.2018 08:16:26

RAZKRIVAMO! Je Tomaž Kavčič še selektor Slovenije? Predsednik NZS POJASNIL VSE in ŠOKIRAL!

Grega Wernig
Bo Radenko MIjatović že kmalu znova iskal novega selektorja Slovenije?

Štirje porazi in ena zmaga na petih tekmah. To je za zdaj izkupiček slovenskega selektorja Tomaža Kavčiča, ki je svojo selektorsko vlogo začel najslabše v zgodovini slovenske nogometne reprezentance! Kavčič je do zdaj uspel na prijateljski tekmi premagati samo (skorajda rezervno) reprezentanco Črne gore, izgubil je prijateljska dvoboja z Avstrijo in Belorusijo

tomaz kavcic
Martin Metelko
A bolj kot prijateljska poraza v oči bodeta poraza na začetku lige narodov. Slovenija je najprej doma izgubila z Bolgarijo, nato je včeraj izgubila še v gosteh na Cipru. In jasno, da se samo po sebi poraja vprašanje, ali je Kavčičeva služba sploh še varna.

"Zdaj so še malo vroče glave, težko je komentirati. Dejstvo je, da nismo odigrali tistega, kar smo pričakovali. Začetek drugega polčasa je bil bistveno bolj obetaven. Povedli smo, kontrolirali igro, a nismo dosegli drugega zadetka. Domačini so pritisnili, izenačili na 1:1. Kljub ne briljantni igri smo dosegli še drugi gol, a je prišlo do napake stranskega sodnika. Namesto 2:1 za nas, v praktično prvi naslednji akciji 2:1 za domačine. Kot sem dejal, zdaj so glave vroče. Treba se je usesti, pogledati, analizirati dozdajšnje igre in potem povleči prave poteze," je bil po tekmi nezadovoljen predsednik NZS Radenko Mijatović. 

Njegovo namigovanje na morebitne spremembe je dobilo še konkretno nadaljevanje. Na vprašanje, ali je selektorski stolček še varen, je odvrnil: "Težko je zdaj po nekaj prijateljskih tekmah in dveh tekmah v ligi narodov govoriti o temu, vendar o vsem je treba razmišljati. Trezno, pošteno pogledati, kaj so vzroki in na podlagi ugotovljenega vleči bodoče poteze."

Članki iz rubrike