stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
22 10.09.2018 08:16:26

RAZKRIVAMO! Je Tomaž Kavčič še selektor Slovenije? Predsednik NZS POJASNIL VSE in ŠOKIRAL!

Grega Wernig
Bo Radenko MIjatović že kmalu znova iskal novega selektorja Slovenije?

Štirje porazi in ena zmaga na petih tekmah. To je za zdaj izkupiček slovenskega selektorja Tomaža Kavčiča, ki je svojo selektorsko vlogo začel najslabše v zgodovini slovenske nogometne reprezentance! Kavčič je do zdaj uspel na prijateljski tekmi premagati samo (skorajda rezervno) reprezentanco Črne gore, izgubil je prijateljska dvoboja z Avstrijo in Belorusijo

tomaz kavcic
Martin Metelko
A bolj kot prijateljska poraza v oči bodeta poraza na začetku lige narodov. Slovenija je najprej doma izgubila z Bolgarijo, nato je včeraj izgubila še v gosteh na Cipru. In jasno, da se samo po sebi poraja vprašanje, ali je Kavčičeva služba sploh še varna.

"Zdaj so še malo vroče glave, težko je komentirati. Dejstvo je, da nismo odigrali tistega, kar smo pričakovali. Začetek drugega polčasa je bil bistveno bolj obetaven. Povedli smo, kontrolirali igro, a nismo dosegli drugega zadetka. Domačini so pritisnili, izenačili na 1:1. Kljub ne briljantni igri smo dosegli še drugi gol, a je prišlo do napake stranskega sodnika. Namesto 2:1 za nas, v praktično prvi naslednji akciji 2:1 za domačine. Kot sem dejal, zdaj so glave vroče. Treba se je usesti, pogledati, analizirati dozdajšnje igre in potem povleči prave poteze," je bil po tekmi nezadovoljen predsednik NZS Radenko Mijatović. 

Njegovo namigovanje na morebitne spremembe je dobilo še konkretno nadaljevanje. Na vprašanje, ali je selektorski stolček še varen, je odvrnil: "Težko je zdaj po nekaj prijateljskih tekmah in dveh tekmah v ligi narodov govoriti o temu, vendar o vsem je treba razmišljati. Trezno, pošteno pogledati, kaj so vzroki in na podlagi ugotovljenega vleči bodoče poteze."

Članki iz rubrike