katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 24. aprila

duhovno privlačnost Petisvet.si

6 načinov, da postanete magnet za pozitivno!

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

MsFan Svet24.si

Pet dni je bila ukleščena v avtu

tina maze2 Njena.si

Tina Maze razkrila intimo svoje družine

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

nu
nu
0 06.09.2018 15:24:16

TOLE MANJKA slovenski reprezentanci! Poglejte, kako se zabavajo Francozi! Epsko! (video)

Morda so tudi zato Francozi osvojili naslov svetovnega prvaka.

Francosko reprezentanco danes čaka začetek pokala narodov, v prvem krogu se bodo v gosteh pomerili z Nemčijo, ki so jo v Rusiji nasledili na svetovnem nogometnem vrhu. Ker je Didier Deschamps v izbrano vrsto povabil novega nogometaša, vratarja Montpellierja Benjamina Lecomteja, je čuvaja mreže seveda čakal ognjeni krst. Na večerji je moral zapeti pred novimi soigralci. In je zapel. Nastali pa so nepozabni prizori. 

Ko je Lecomte prepeval vedno bolj popularno pesem "Bella Ciao", ki jo je ekstremno popularno naredila odlična serija "La Casa de Papel", so se mu pridružili vsi ostali reprezentanti. Tolkli so po mizi in dajali ritem vratarju, zraven pa so mahali z belimi robci. Vsi, razen N'Goloja Kanteja, ki je pravzaprav nepremično sedel in poslušal ter zaradi svoje reakcije postal vsaj tako velik spletni hit kot ostali. 


Kakorkoli že, to fantastično vzdušje je zagotovo pripomoglo k odličnim nastopom Francije na svetovnem prvenstvu. Le želimo si lahko, da bodo takšno vzdušje uspeli vzpostaviti tudi v slovenski reprezentanci. Potem bo prvi korak do vidnejšega uspeha že storjen. 


Članki iz rubrike