Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 13.07.2018 12:11:39

DOMAGOJ VIDA je po spornem videoposnetku nagovoril RUSKI NAROD (video)

Profimedia
Ob vsej evforiji na Hrvaškem in ob vsem simpatiziranju s hrvaško reprezentanco imajo ognjeni tudi temen madež - obnašanje igralca Domagoja Vide.

Nogometaš Bešiktaša je bil pod povečevalnim steklom Fife, ki je preiskovala njegov izpad po tekmi z Rusijo, ko je skupaj z Ognjenom Vukojevićem vzklikal 'Slava Ukrajini', potem pa videoposnetek delil po družbenih omrežjih. Vukojevića, ki je bil član strokovnega vodstva, so kar Hrvati sami vrgli iz reprezentance, Vide pač nje - njega so potrebovali na igrišču.

Vprašanje je bilo, kakšno kazen bo Vidi prisodila Fifa, vendar se ni nič zgodilo. Igralec je na polfinalni tekmi z Anglijo zaigral od prve minute, vendar ob vsakem dotiku z žogo so mu ruski navijači žvižgali. Po tekmi in veliki zmagi so novinarji Vido vprašali, kako se je počutil ob vseh teh žvižgih s tribun. "Ni me nič motilo. Vem, da sem ga polomil, zato bi se rad na tem mestu opravičil vsem Rusom," je dejal Hrvat in še dodal: "Enostavno v tistem trenutku nisem razmišljal, kaj počnem. Res mi je žal, zato se še enkrat oproščam. To je življenje. Na napakah se učimo."

Članki iz rubrike