Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2018 21:01:17
Deli članek:

TEORIJA ZAROTE, v katero je na nek način vpletena tudi SLOVENIJA: Hrvati bodo namerno izgubili tekmo z Rusi!

Reuters

Na tiskovni konferenci ognjenih v Sočiju je bilo tudi nekaj malega živčnosti.

Med odštevanjem do velike sobote oziroma velikega obračuna z Rusi v četrtfinalu svetovnega prvenstva, je v četrtek v taboru hrvaške reprezentance v Sočiju prevladovalo praznično vzdušje. Dejan Lovren je proslavil rojstni dan in prišel tudi pred sedmo silo.

"Rusija nas v igri lahko preseneti, toda imamo dovolj izkušenj in znanja, da se bomo ustrezno odzvali in se prilagodili. Pričakujem težko, čvrsto tekmo," je v pričakovanju izjemno pomembnega spopada med drugim povedal branilec Liverpoola, ki seveda verjame, da bodo ognjeni napredovali v polfinale.

Bil je dobro razpoložen, a nato je sledilo tudi nekaj živčnosti. Dejana Lovrena je zmotilo vprašanje o nekoliko slabš podobi izbrane vrste proti Danski. "Ma dajte no, ne me zajebavat. Takšno vprašanje me jezi. Mar bi radi, da bi vsako tekmo odigrali brezhibno?! Smo se uvrstili naprej? Tudi nam se lahko zgodi slabši dan, igrali smo toliko, kot je bilo potrebno. Tudi Brazilija ne igra vedno vrhunsko."

Ampak to še ni bilo vse. Še zdaleč ne. Ruske novinarje je zanimalo, kaj meni o teorijah zarote, ki govorijo o tem, da bodo Hrvati namenoma izgubili tekmo v zameno za denar, ki bi ga ruske banke vložile v Agrokor. "Agrokor je v padanju, mi smo v vzponu," se je odzval Dejan Lovren, ki tovrstnim namigovanjem, v katere je na nek način vpletena tudi Slovenija (saj veste, Mercator) kakopak ni želel namenjati pozornosti.