klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Jure Godler Revija Stop

Godler in Prevc skupaj v stand-up?

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
0 21.06.2018 10:29:39

Isco je bog! S sinočnjo POTEZO je navdušil španske navijače in MARSIKOMU DAL MISLITI!

Reuters
Španci so se sinoči dolgo mučili, da so strli odpor žilavih Irancev in prišli do minimalne zmage, s katero so se na vrhu lestvice skupine B izenačili s Portugalci.

Furija se je predstavila v zelo bledi luči, varovanci Fernanda Hierra kar niso in niso mogli prebiti zgoščene formacije Irancev. Naposled jim je z veliko sreče uspelo doseči edini zadetek na srečanju, ko se je žoga od noge Diega Coste po izbijanju iranskega branilca odbila v mrežo.

Španci so po vodstvu še zelo trpeli, Iranci so imeli nekaj izjemnih priložnosti za izenačenje. Eno so celo pretvorili v zadetek, a ga je urugvajski sodnik Cunha po ogledu posnetka razveljavil, ker je bil strelec v nedovoljenem položaju.


Zanimivo je, da je po koncu dvoboja veliko kritik na svoj račun slišal David de Gea, čeprav ni imel pretirano veliko dela. Po hudi napaki, ki jo je naredil v dvoboju s Španijo, in je privedla do nenavadnega zadetka Cristiana Ronalda, se je vratar Manchester Uniteda znašel pod drobnogledom navijačev in medijev.

Nekateri mediji so celo pritisnili na selektorja Hierra, ki so mu pravzaprav kar 'zabičali' naj zamenja vratarja. Seveda se to sliši noro, v bran so mu stopili tako selektor kot soigralci, sam pa je rekel, da se je javnost do njega obnašala kot da bi nekoga ubil.

Po zmagi nad Iranom je izjemno potezo naredil član madridskega Reala Isco, ki je stopil do De Gee in mu poljubil rokavico, nato pa svojo potezo še razložil: "Stojimo mu ob strani, njemu je bilo tako ali tako najtežje. Zdaj je že bolje, vsi zelo dobro vemo, da je najboljši na svetu, taki pa ne marajo delati napak." S to potezo je jasno navdušil navijače in marsikomu dal misliti ...

Članki iz rubrike