rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

katarina kresal 1 Svet24.si

Nekdanja ministrica Katarina Kresal v vlogi ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

nu
nu
1 20.06.2018 13:50:07

POZOR! Če vas Cristiano Ronaldo povabi na večerjo, NE POJDITE, on NI NORMALEN, trdi njegov nekdanji soigralec!

Reuters
Nekdanji soigralec Cristiana Ronalda razkril zanimive detajle iz Portugalčevega življenja.

Patrice Evra je pred leti s Cristianom Ronaldom delil slačilnico pri Manchester Unitedu, iz tistega časa pa je razkril kar nekaj zanimivih detajlov o življenju nogometnega superzvednika.

O tem, da je neverjetno tekmovalen, je bilo zapisano že mnogokrat, tokrat pa je Evra opisal prav poseben dogodek, ki kaže še večjo razsežnost.


"Z Riom Ferdinandom sta igrala namizni tenis, v katerem je Cristiano izgubil. Vsi smo se zabavali, navijali itd. on pa je bil čisto živčen. Takrat je bratranca poslal kupit mizo za namizni tenis in dva tedna je doma igral samo namizni tenis in ko je še enkrat odigral dvoboj s Ferdinandom, ga je razbil. Tak je Cristiano ... Zato nisem prav nič presenečen, da želi še eno Zlato žogo, da želi osvojiti tudi SP," je razlagal Evra.

Ta trdi tudi, da je Portugalec obseden s tem, da je na vseh področjih boljši in boljši.
"Če vas Cristiano povabi na večerjo k sebi domov, ne pojdite. To vam toplo priporočam," je v smehu svetoval Patrice in dodal: "Enkrat sem šel do njega po treningu, bil sem povsem izmučen. Sedel sem za mizo, na kateri pa sta bila samo solata in piščanec. Rekel sem si, v redu, nič hudega. Za pit mi je dal samo vodo, nikakršnega soka. Upal sem, da bova nadaljevala s kakšnim dobrim mesom, toda to je bilo to. On je pojedel, vstal in začel brcati žogo, vaditi neke trike in me potem povabil, če se mu pri tem pridružim. Bil sem presenečen, nisem še pojedel večerje, a je rekel, pridi, greva igrat. Potem je predlagal, če greva plavat, nato pa sva šla v savno in jacuzzi. On je res stroj, nikoli ne preneha trenirati."

Članki iz rubrike