volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 18.06.2018 15:35:17

Islandski nogometaš nova zvezda Instagrama: Predstavnice nežnejšega spola ponorele!

Islandski nogometni reprezentant Rurik Gislason je skorajda čez noč postal nova zvezda na družbenem omrežju Instagram. Tridesetletni nogometaš je namreč v uvodnih dnevih svetovnega prvenstva v Rusiji zbral več kot 300.000 sledilcev; trenutno je že pri številki 365.000.

Gislason je povzročil pravi val razburjenja na družbenih omrežjih, ko je v drugem polčasu tekme proti Argentini, Islandci so proti dvakratnim svetovnim prvakom iztržili remi 1:1, vstopil v igro. Postal je eden najbolj iskanih nogometašev na Instagramu, Twitterju ...


Član nemškega drugoligaša Sandhausna je lahko le nemo opazoval, kako se je število njegovih sledilcev na Instagramu s 40.000 v nekaj urah povzpelo na več kot 370 tisoč, poleg všečkov pa je v svoj spletni nabiralnik že dobil tudi številne ženitve ponudbe.

Zna se zgoditi, da bo Gislason prevzel naziv najbolj seksi nogometaša na letošnjem mundialu v Rusiji Špancu Gerardu Piqueju. Katalonca so namreč uporabniki mednarodne spletne strani za zmenkarije Meetic v anketi pred začetkom SP razglasili za najbolj seksi igralca letošnjega SP, v ožji izbor pa so imenovali tudi Španca Isca in Davida de Geo, Šveda Zlatana Ibrahimovića ter Francoza Antoina Griezmanna.

Značke: nogomet, sp, zanimivosti

Članki iz rubrike