Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 17.06.2018 14:01:16

OBUPAN: Od nemočnega Messija takšnih ostrih besed proti Islandiji ni pričakoval nihče!

Reuters
Mnogi so verjetno najboljšega nogometaša na svetu Lionela Messija krivili za le remi Argentine na prvi tekmi SP proti Islandiji.

Zakaj naj bi bil kriv zvezdnik Barcelone? Ker ni dosegel zadetka z enajstih metrov? Kaj je na vse skupaj odgovoril argentinski nogometaš? Messi je dejal, da se počuti krivega in prizadetega, ker Argentina ni zmagala. Messi ni zadel štiri od zadnjih sedmih najstrožjih kazni, ki jih je streljal: "Zadetek z enajstmetrovke bi spremenil potek srečanja. Očitno je, da me zelo boli, ker sem zgrešil strel z bele točke. Zadetek bi pomenil, da bi se morali nasprotniki odpreti, mi pa bi imeli več prostora. To je bila velika priložnost. Počutim se odgovornega, ker nismo osvojili treh točk. Čutim grenkobo, ker nismo zmagali, kar bi si tudi zaslužili. Zelo pomembno bi bilo prvenstvo začeti z zmago. Ampak, zdaj moramo to pozabiti in popraviti vse skupaj proti Hrvaški. Kljub samo točki še nismo izgubili upanja. Res je, da nismo začeli prvenstva kot smo si želeli, toda že na naslednji tekmi moramo vse skupaj popraviti."


A to ni bilo vse, kar je zvezdniku Barcelone ležalo na duši. Ob tem se je obregnil tudi ob nasprotno ekipo in bil precej oster. "Islandci niso pokazali praktično ničesar. Vse, kar so delali, je to, da so se branili in napadali po dolgih izvajanjih avtov. Zaslužili bi si zmago," je povedal Messi.

Članki iz rubrike