dragojevic Odkrito.si

Življenjska drama Doris Dragović

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. januarja

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni dovolila, da bi to izvedeli takoj!

snežne razmere, avstria, plazovi Svet24.si

Nova smrtna žrtev: 24-letnika odneslo 100 metrov ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

nu
nu
1 13.06.2018 12:50:59

To je GLAVNI RAZLOG za slovo španskega selektorja: Za to, kar je storil, NI OPRAVIČILA!

Reuters
Nogometaši Španije so dva dni pred prvo tekmo na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji proti Portugalski ostali brez selektorja Julena Lopeteguija.

Predsednik španske nogometne zveze Luis Rubiales je na izredni tiskovni konferenci potrdil govorice, da se španski selektor zgolj dva dneva pred prvo tekmo Španije na letošnjem svetovnem prvenstvu poslavlja z mesta selektorja.

Glavni razlog je bilo dejstvo, da je španski velikan Real Madrid v torek objavil, da bo Lopetegui po prvenstvu prevzel vodenje kraljevega kluba, predsednika pa je še posebej zmotilo dejstvo, da sta se Real in Lopetegui dogovarjala za hrbtom zveze. "Prisiljeni smo bili prekiniti sodelovanje s selektorjem. Želimo mu vse najboljše v nadaljevanju kariere. Pogajanja so potekala za hrbtom zveze, o dogovoru smo bili obveščeni le pet minut pred uradno objavo Reala," je med drugim dejal Rubiales in nadaljeval: "Ne vemo še, kdo bo novi trener. Delamo na tem. Ko bomo izvedeli, vam bomo sporočili. Govoril sem z igralci in zagotavljam vam, da bodo z novim trenerjem storili vse, da bi prišli čim dlje. Zmaga je zelo pomembna, imeti dobrega trenerja je zelo pomembno, nad vsem tem pa je pomembno, da ravnamo pravilno. Morda smo zdaj v neugodnem položaju, ampak na koncu bomo še močnejši."

Značke: španija, lopetegui

Članki iz rubrike