podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

STA
STA
0 02.06.2018 09:02:03

Slovenci drevi proti Črni gori z enim ciljem: 'MORAMO pokazati več!'

Grega Wernig
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.15 igrala prijateljsko tekmo v Podgorici proti Črni gori.

Za selektorja Tomaža Kavčiča bo to tretja tekma po prevzemu selektorske službe, na obeh prejšnjih je izgubil proti Avstriji in Belorusiji. Precej spremenjena vrsta bo v Črni gori poskušala popraviti vtis.

Slovenija je prvi dve tekmi pod Kavčičevim vodstvom izgubila, in sicer proti Avstriji z 0:3 in Belorusiji z 0:2. "Moramo pokazati več, da vse skupaj obrnemo v pozitivno smer. Mislim, da moramo biti zadaj in igrati na protinapade, saj smo v trenutku, ko se reprezentanca menja. Res je, da poskušamo igrati, na trenutke tudi igramo dobro, ampak moramo se najprej dobro braniti, da ne dobimo gola, potem pa bomo že zadeli," pred tekmo pravi eden redkih staroselcev Bojan Jokić.

V Črni gori bodo manjkali številni nosilci igre na čelu z Janom Oblakom, Josipom Iličićem, Kevinom Kamplom, Nejcem Skubicem in Robertom Berićem ter nekaterimi igralci italijanske druge lige.

Sicer pa niti Črnogorci ne bodo zaigrali v najmočnejši postavi, tudi oni bodo preizkusili nekaj novih igralcev, kot so zapisali pri črnogorski nogometni zvezi, zagotovo ne bodo igrali Stevan Jovetić, Stefan Savić, Nikola Vukčević, Mladen Božović, Emrah Klimenta, Aleksandar Šćekić, Marko Bakić, Mirko Ivanić, Vukan Savićević ...

Slovenija je na lestvici Mednarodne nogometne zveze na 65. mestu, Črna gora pa 43. Ekipi sta doslej odigrali eno prijateljsko tekmo, leta 2007 sta se razšli z 1:1.

Članki iz rubrike