Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 23.03.2018 13:50:26

BRUTALNA KAZEN! NZS z vso silo udarila po Zahoviću in se odločila za ZGODOVINSKI UKREP!

Drago Wernig
Znana je kazen, ki jo je Zlatku Zahoviću naložila nogometna zveza Slovenije.

Vodilni možje slovenskega nogometa so se odločili za popoln suspenz športnega direktorja Maribora za pol leta, torej za šest mesecev. Gre za šestmesečno prepoved sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnosti na vseh uradnih tekmah. Zlatko Zahović je imel predkaznovanost, NZS mu je pred časom izrekel trimesečno prepoved opravljanja vseh aktivnosti. NZS je tokratni prestopek ocenil kot še hujši in naložil zgodovinsko visoko kazen. 

Zlatka Zahovića - če ga seveda ne bo še huje kaznoval Maribor - bo do konca sezone kazen seveda udarila bolj kot katerega drugega športnega direktorja, kajti posebej v zadnjem času je redno sedel na klopi in tam celo opravljal številne aktivnosti in naloge, ki jih ponavadi opravlja trener. Vse to mu zdaj seveda ne bo dovoljeno, kazen, ki se bo iztekla šele globoko v septembru, pa ga bo seveda močno prizadela tudi prva dva meseca nove sezone.

"V izvedenem disciplinskem postopku je bilo na podlagi posnetka celotne novinarske konference nedvoumno ugotovljeno, da je športni direktor NK Maribor v odgovoru na novinarjevo vprašanje reagiral skrajno neprimerno, nedopustno in v nasprotju z vsemi etičnimi in športnimi normami oziroma načeli. Vključevanje novinarjeve osebne tragedije v argumentacijo odgovora na novinarjevo povsem legitimno vprašanje, sodi med najbolj nizkotne oblike verbalnega napada na osebno dostojanstvo posameznika in predstavlja skrajno neetično in obsojanja vredno dejanje," je zapisal disciplinski sodnik, ki ni našel nobenih olajševalnih okoliščin. 

Članki iz rubrike