Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 17.02.2018 09:43:14

RAZKRIL JE UDARNO ENAJSTERICO KARIOK! Brazilski selektor NEOBIČAJNO ISKREN 115 dni pred SP!

Profimedia
Brazilska reprezentanca bo na prihajajočem svetovnem prvenstvu v nogometu ena glavnih kandidatk za naslov prvaka. Pravzaprav je vedno tako, zakaj bi bilo tokrat drugače.

V pogovoru za brazilski UOL Esportes je selektor Adenor Leonardo Bacchi ali krajše in bolj prepoznavno Tite razkril, kako naj bi bila videti njegova ekipa poleti v Rusiji. Šel je celo tako daleč, da je zvedavim novinarjem razkril, katarih 11 igralcev namerava poslati na igrišče ob začetku prve tekme.

tite
Profimedia


Če se ne bo kaj bistvenega spremenilo, bo selektor na klopi pustil Thiaga Silvo in Roberta Firmina. Sicer pa je Tite razkril, da bo na vratih Alisson, član Rome, ki ima v Serie A izvrstno sezono. Alissonova forma daje Titu veliko razlogov za optimizem.

V obrambi naj bi zaigrali Dani Alves (PSG), Miranda (Inter), Marquinhos (PSG) in Marcelo (Real Madrid). V tej družbi ni prostora za Thiaga Silvo, v zadnjem času enega najvidnejših brazilskih nogometašev.

Na sredini igrišča Tite največ upov polaga v Paulinha (Barcelona), Renata Augusta (Beijing Guoan) in Casemira (Real Madrid). Prvi je po prihodu v katalonsko prestolnico storil velik korak naprej, Casemiro pa je pri seletorju očitno priljubljen kljub nestanovitni sezoni.

V napadu ima Brazilija veliko želez v ognju, morda celo največ med vsemi reprezentancami. Tite je izpostavil tri imena, ki so zanj korak pred drugimi. Brazilski udarni napad naj bi v Rusiji sestavljali Neymar (PSG), Philippe Coutinho (Barcelona) in Gabriel Jesus (Manchester City).

brazilija
Profimedia

Značke: brazijija, tite

Članki iz rubrike