kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
9 27.01.2018 09:25:35

PRVA VELIKA ZMAGA še pred uradnim debijem na klopi slovenske reprezentance! Tomažu Kavčiču je uspelo, dres izbrane vrste bo NOSIL tudi ...

Nikola Miljković
Dobra novica za slovensko nogometno reprezentanco.

Srečko Katanec se je z njim sporekel, da bi se težko bolj, Tomaž Kavčič pa bo imel s tem nogometašem neprimerno boljši odnos. In to pomeni tudi naslednje: Kevin Kampl se vrača v slovensko nogometno reprezentanco! Muhasti zvezdnik RB Leipziga je v preteklosti nekajkrat precej razjezil navijače, tudi s tem, ko je dal recimo raje prednost klubu, toda Kavčiču je uspelo, da je vse, kar je bilo slabo, pometel pod preprogo. In Kampla hkrati prepričal, naj se vrne.

"S Kamplom sva se slišala po telefonu," je za 24ur dejal Tomaž Kavčič in nadaljeval: "Glede Kevina ne vidim prav nobenega problema, potrebujemo namreč vsakega dobrega nogometaša. Da, vrača se v reprezentanco." V Nemčiji rojeni 27-letnik si je dres s slovenskim grbom sicer doslej nadel 25-krat, dvakrat se je vpisal tudi med strelce. S Katancem je bil v sporu, ker je želel igrati na drugem igralnem mestu, pri Kavčiču teh težav ne bi smelo biti. Dvojec je ne nazadnje odlično sodeloval že v mladi reprezentanci. In tudi to je bil eden od velikih adutov novega selektorja pri prepričevanju Kampla.

490-2-3-kampl gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike