oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 13.10.2017 10:38:39

SKRIVNOSTNI ROBERT PROSINEČKI: Bo res prevzel slovensko izbrano vrsto?

V zadnjih dneh se vse več govori o tem, da bi slovensko izbrano vrsto po slovesu Srečka Katanca lahko prevzel Robert Prosinečki.

Hrvaški strokovnjak ima sicer še vedno veljavno pogodbo z azerbajdžansko nogometno zvezo, toda ta mu poteče decembra. Po informacijah, ki prihajajo iz naše južne soseščine, naj Prosinečki ne bi bil zainteresiran za podaljšanje sodelovanja.

Novica se je razširila kot požar in na vse skupaj so postali pozorni v nekaterih nogometnih zvezah, ki iščejo selektorja, in tudi v nekaterih klubih, kjer bi radi novega trenerja.


Ne samo, da se ga povezuje s prevzemom slovenske reprezentance, namiguje se tudi na to, da bi se lahko usedel na klop BiH. "Pred kratkim me je klical vaš hrvaški kolega in rekel, da sem ob Mehu Kodru in Amarju Osimu kandidat za selektorja BiH. O tem res ne vem ničesar, saj nihče iz zveze ni stopil z mano v stik. Samo to lahko rečem," je Prosinečki povedal za Mondo.ba.

Zanimivo je, da je za bosansko-hercegovsko reprezentanco dejal nekaj podobnega kot za slovensko - da je zelo dobra. "BiH ima zelo dobro moštvo, več pa ne morem povedati. Če sem povsem iskren, nimam pojma. Samo od vašega kolega sem slišal, da sem kandidat. Podobno je s Slovenijo," je razložil 48-letni nekdanji nogometaš Reala, Barcelone in tudi ljubljanske Olimpije.

Toda to še ni bilo vse, nekaj besed je namenil tudi temu, da so ga omenjali kot enega glavnih kandidatov za naslednika Anteja Čačića na hrvaški klopi. "Še enkrat lahko povem enako. Nimam pojma. Nihče me ni klical glede tega, vem, da sem bil kandidat v javnosti, to pa je tudi vse."

Članki iz rubrike