Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2017 10:47:39
Deli članek:

Senzacija španskega selektorja! Po treh letih se La Rojo vrača odpisani sin!

Reuters

Španski selektor Julen Lopetegui je objavil novi seznam reprezentance.

S tokratnim pa je precej razburkal špansko ozračje, saj je po treh letih v izbrano vrsto nekdanjega sijajnega napadalca Barcelone Davida Villo, ki v zadnjih letih igra v ligi MLS.

Španski selektor Julen Lopetegui bo tako na kvalifikacijskima tekmama proti Italiji in Liechtensteinu bo tako računal tudi na 35-letnega Villo, s čemer je poskrbel za pravo senzacijo.

Ni bilo presenečenje, da na seznamu ni zvezdnika Chelseaja Diega Coste, ki je trenutno zaradi spora s svojim klubom in čakanja na prestop v Atletico zunaj pogona, prava senzacija pa je bila, da je njegovo mesto zasedel legendarni David Villa, ki je leta 2014, po fiasku na mundialu v Braziliji, sklenil svojo mednarodno kariero.

"Verjamem, da nam Villa lahko pomaga. Prinaša nam mobilnost in zagnanost. Verjamemo in upamo v to, da nam bo v pomoč," je povedal Lopetegui, ki je razkril, da se je za Villino reprezentančno oživitev odločil na podlagi instinkta.

Villa je sicer prava legenda španske reprezentance, saj je bil njen del v časih serijskega osvajanja mednarodnih lovorik, s 59 doseženimi zadetki pa se je pred tremi leti upokojil kot njen najboljši strelec vseh časov.