Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am, jb
am, jb
04.10.2016 20:56:02
Deli članek:

Katanec dočakal stik s Kamplom! Želel je, naj vseeno pride, toda …

www.alesfevzer.com

Med Srečkom Katancem in Kevinom Kamplom je bil v popoldanskih urah spet vzpostavljen stik.

Odpoved Kevina Kampla, ki Sloveniji ne bo pomagal na izjemno pomembnih tekmah s Slovaško in Anglijo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018, še vedno močno odmeva. Nogometaš Bayerja iz Leverkusna bi moral priti na zbor, a so ga na Brdu pri Kranju zaman čakali. Dokler ni kot strela z jasnega odjeknila Kamplova izjava, da ga ne bo zaradi utrujenosti.

Malce kasneje je spregovoril tudi Srečko Katanec, poudaril, da mu je Kampl odločitev poslal prek SMS sporočila, nakar mu je odgovoril, naj ga pokliče, da se bosta pogovorila "v živo". "Toda odziva ni, za zdaj se ni javil še nikomur," je v torek okrog 13. ure poudaril slovenski selektor.

Toda kot lahko ekskluzivno razkrijemo, sta bila Kampl in Katanec kasneje v kasnejših popoldanskih urah spet v stiku. Sicer vnovič po SMS sporočilih, toda do preobrata kljub vsemu ni prišlo. "Katanec je želel, naj vseeno pridem v Slovenijo in po želenem programu treniram z reprezentanco ter, če tako želim, ne igram tekem. Povedal sem mu, da sem se odločil in da želim ostati v Leverkusnu," je pojasnil Kampl, ki verjame, da je to edina prava poteza. "Mnogi igralci si je ne upajo povleči, ker se bojijo posledic ..."

CELOTNO ZGODBO IN ŠE DODATNE EKSKLUZIVNE IZJAVE KEVINA KAMPLA SI LAHKO PREBERETE ZGOLJ V SREDINI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN!