Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2016 12:08:24
Deli članek:

Matuidi zapustil kamp francoske izbrane vrste

Reuters

Če gre verjeti informacijam, ki prihajajo iz Francije, je Blaise Matuidi pred četrtkovim polfinalnim obračunom z Nemčijo, zapustil kamp francoske izbrane vrste.

Odpravil se je v Anglijo, kjer naj bi podpisal pogodbo z enim od premierligaških klubov. Devetindvajsetletni vezist je bil zadnjih pet sezon član Paris Saint Germaina, pred tem pa je v članski konkurenci igral za Troyes in Saint-Etienne.

Julija 2011 ga je PSG od slednjega kupil za osem milijonov evrov, Matuidijeva pogodba s Parižani bi potekla konec junija 2018. Toda vse kaže, da jo bo predčasno prekinil, njegova naslednja postaja pa naj bi bil Manchester United.

Vrzel, ki je nastala z Matuidijevim odhodom, bo v PSG-ju zapolnil poljski reprezentant Grzegorz Krychowiak, za katerega so Parižani pred dvema dnevoma Sevilli odšteli dobrih 33 milijonov evrov..

Trener rdečih vragov Jose Mourinho pa upa, da bo na Old Trafford uspel zvabiti še Paula Pogbaja, ki je v preteklosti že bil član Manchester Uniteda, a ga je pred štirimi leti zapustil kot prost igralec brez odškodnine in odšel v Juventus.