Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
20.06.2016 12:39:16
Deli članek:

Izjemni irski navijači tokrat zapeli uspavanko na metroju (video)

Medtem ko praktično ni dneva, da z evropskega prvenstva ne bi poročali o huliganih, pa si svoj prostor pod soncem v prvi vrsti zaslužijo navijači Irske, ki so postali pravi hit tega prvenstva.

Njihovo izjemno navijanje za nogometaše v zelenem je obrobno, čeprav ne nepomembno. Srca nogometnih navdušencev so osvojili predvsem z dejanji zunaj stadiona. Med drugim so starejšemu francoskemu paru, na katerega so naleteli ob cesti, pomagali zamenjati pnevmatiko na avtomobilu, skupaj z navijači Švedske, ki so bili njihovi nasprotniki v prvem krogu, so peli pesmi slovite Abbe, za nameček pa po praznovanju in popivanju na ulicah tudi pospravijo za sabo. Ob prepevanju svojega navijaškega napeva "Pospravite zaradi fantov v zelenem" so navijači pobirali steklenice, plastenke in ostale smeti, med tekmo s Švedsko pa so se poklonili tudi umrlemu navijaču Severne Irske.

Nazadnje so navdušili z uspavanko, ki so jo zapeli francoskemu dojenčku, ki sta ga imela starša v vozičku na francoskem metroju. Malčka sicer niso uspeli uspavati, saj je radovedno pogledoval okoli, so pa navdušili njegova starša in slehernega nogometnega navdušenca.