Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
23.03.2016 10:28:05
Deli članek:

Ibraimi pred Slovenijo: Kako? Čudno. Pozitivno čudno!

Reuters

Sedemindvajsetletni vezist iz mariborskega prvoligaša verjame, da bo današnja prijateljska preizkušnja s Slovenijo napoved oziroma začetek nekega novega obdobja makedonske reprezentance. In zlasti uspešnejšega.

"Ozračje v reprezentanci je odlično. Komaj smo čakali, da se po daljšem času spet zberemo in začnemo neko novo obdobje. Z velikim upanjem, da bo uspešnejše, kot je bilo preteklo. Vsekakor si bomo vsi skupaj po najboljših močeh prizadevali, da nam bo uspelo," v pričakovanju dvoboja na Bonifiki pravi Agim Ibraimi.

Danes bo znova zaigral skupaj z Goranom Pandevom, ki se je po dveh letih in pol vrnil v izbrano vrsto. "To nam veliko pomeni. Ogromno, o tem ni niti najmanjšega dvoma. On je največji zvezdnik reprezentance, naša nogometna institucija. Velik igralec, dovolj je pogledati, v kakšnih klubih je igral v dozdajšnji karieri. O njegovi kakovosti zares ni treba razpredati, njegove izkušnje so prav tako neprecenljive, hkrati nam daje dodatno energijo. Da, tudi vrnitev takšnega igralca je gotovo razlog za optimizem, reprezentanca ga vsekakor potrebuje. Močno upam, da bo z nami ostal čim dlje," je o soigralcu z izbranimi besedami govoril član mariborskega prvoligaša.

CELOTEN POGOVOR Z MAKEDONSKIM REPREZENTANTOM S SLOVENSKIM POTNIM LISTOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN.