pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

gv
gv
0 18.11.2015 16:10:28

Realov zvezdnik porinil soigralca in bil nagrajen (video)

Torkov športni spored je popestrila tudi tekma južnoameriških kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Kolumbijo in Argentino, v kateri je zablestel zvezdnik madridskega Reala James Rodriguez.

Toda Kolumbijec je nase opozoril iz povsem drugačnih razlogov kot ponavadi. Če smo bili v preteklih obračunih vajeni njegovih prekrasnih zadetkov in atraktivnih podaj, pa je tokrat poskrbel za potezo, ki se večini nogometnih navdušencev zdi nerazumljiva.

Rodriguez je namreč na sredini igrišča soigralca Daniela Torresa potisnil v argentinskega nogometaša Lucasa Biglio, ki je nato Kolumbijca podrl. Sodnik je nemudoma v roke prijel piščalko in na presenečenje mnogih zapiskal prekršek v korist domače ekipe.



Ta poteza pa vseeno ni prinesla sreče Kolumbijcem, saj so gostje v 20. minuti obračuna prek Biglie povedli z 1:0, to pa je bil tudi končni rezultat tekme.

Po štirih odigranih krogih južnoameriških kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 je na prvem mestu Ekvador, Brazilija zaseda tretje mesto, Argentina je šesta, še mesto nižje pa Kolumbija.

Članki iz rubrike