pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

jz
jz
0 16.11.2015 13:16:14

Varnost kot v zaporu

vszi
Pred nogometno tekmo med Nemčijo in Nizozemsko so izjemno poostrili varnost, saj bo na stadionu tudi nemška kanclerka Angela Merkel.

Nogometaši nemškega elfa si še niso povsem opomogli od šoka in strahot, ki so jih v petek doživeli v Parizu. Noč so, kot je znano, preživeli na stadionu Stade de France, družbo pa so jim solidarnostno delali tudi francoski nogometaši (na fotografiji slačilnica francoske reprezentance, kjer so po tleh žimnice).
Policija v Hannovru, kjer bo tekma med Nemčijo in Nizozemsko, pa je v popolni pripravljenosti. "Glede na zadnje teroristične napade v Parizu, smo se ustrezno pripravili na torkovo tekmo," je povedal predstavnik za stike z javnostmi hannovrške policije Thorsten Schiewe.

hannover-stadion
vszi
Nemška reprezentanca se je danes zbrala v hotelu Fuchsbachtal v Barsinghausnu blizu Hannovra, kjer so seveda tudi poostreni varnostni ukrepi. Nemški pravosodni minister Heiko Maas je poudaril, da je v tem trenutku varnost na nogometni tekmi najbolj pomembna. "Narediti moramo vse, da varnost na tekmi ne bo ogrožena. Hvaležen sem nogometni reprezentanci, da so pripravljeni odigrati prijateljsko tekmo. Naše sporočilo je jasno: 'ne pustimo si vzeti našega načina življenja'. Teroristom nočemo dati zadovoljstva, da bi tekmo odpovedali."  

Značke: hannover, nemčija

Članki iz rubrike