Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am
am
21.10.2024 09:30:40
Deli članek:

Novaković in Brkljača na tribuni - Cesarjev odziv vam bo gotovo dal misliti

Grega Wernig

Zmago Maribora sta s tribune stadiona v Šiški pospremila pomočnika selektorja Matjaža Keka.

Še nedavno reprezentančno akcijo so začeli trije, pri čemer je bil Boštjan Cesar prvi Kekov pomočnik, Novaković drugi, Brkljača pa je skrbel predvsem za fizično pripravljenost igralcev. Saj vemo, Cesar je nato po prvem treningu med pripravami za gostovanji na Norveškem in v Kazahstanu šokiral vse s tem, ko je zapustil reprezentančni tabor in odpotoval v Turčijo na srečanje z lastniki Maribora - s katerimi se je nato tudi dogovoril za sodelovanje in v nedeljo vodil prvo tekmo v vijoličastem. 

Novaković in Brkljača sta ga ob tem spremljala s tribune, kar je tako dvignilo veliko prahu, Cesarja pa smo seveda povprašali o tem, kako si lahko vse skupaj razlagamo. "Njuna podpora mi veliko pomeni, veliko. Vseskozi smo v stiku, tudi zdaj po tekmi se bomo srečali. To sta prava prijatelja, prava sodelavca, no, zdaj nekdanja sodelavca. To, kar smo mi ustvarili, ta naša kemija, ... Kako dobra je, govori tudi tokratni obisk tekme. Luka je prišel na tekmo z Reke. To mi ogromno pomeni," je pojasnil Cesar.

Zagotovo so pri tem odveč razna namigovanja, kajti seveda gre za zrele odrasle osebe. Cesar je šel svojo pot, medtem ko Novaković in Brkljača ostajata, kar sta v pogovoru iz oči v oči zagotovila selektorju Keku.