© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.07.2024 13:35:18
Deli članek:

Pozor! Vse štiri evropske tekme slovenskih klubov si lahko ogledate v neposrednem prenosu, tu so podrobnosti

Martin Metelko

Sreda in četrtek bosta v znamenju evropskih tekem slovenskih klubov.

Še preden bo praktično cel svet zajela olimpijska vročica bodo v Sloveniji dva dneva v ospredju štirje slovenski nogometni klubi, ki se merijo v evropskih tekmovanjih. Dobra novica za vse, ki si tekem ne boste mogli ogledati v živo na stadionu: vse tekme bodo v neposrednem prenosu na eni od slovenskih televizij. 

Vse skupaj se bo začelo danes z obračunom Celje in Slovana iz Bratislave v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov. Tekma v Celju se bo začela ob 20.15, prenos na Sportklubu 1 pa se bo z uvodom začel ob 20. uri. 

V četrtek pa bodo na sporedu kar 3 tekme 2. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo. Ob 19. uri se bo v Stožicah začela tekma med Olimpijo in ukrajinsko Polisjo, prenos na Kanalu A pa se bo začel ob 18.45. 

V Ljudskem vrtu se bo ob 20.15 začela tekma med Mariborom in romunsko Craiovo, ki jo bo prenašal Sportklub 1. Prenos se bo začel ob 20. uri. 

Tudi Bravo, ki ga čaka gostujoča tekma z ekipo Zrinjski Mostar ne bo ostal brez neposrednega prenosa. Tekma se bo začela ob 21. uri, prenos pa ob 20.55 na Šport TV.