Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 02.07.2024 01:00:21

Maribor ima novo okrepitev! Ne Voloder, vijoličaste bo okrepil ta osrednji branilec!

alesfevzer.com
Vijoličasti so našli novo okrepitev.

Nova klubska sezona je pravzaprav pred vrati, slovenski prvoligaši pa so zelo aktivni na poletni prestopni tržnici. Med tistimi, ki pospešeno sestavljajo kadrovski mozaik za novo sezono je tudi Maribor. 


Šestnajstkratni slovenski državni prvaki nujno potrebujejo predvsem novega osrednjega branilca. In zdaj so ga po naših informacijah tudi našli. V Ljudski vrt se bo preselil 22-letni Francoz Bradley M'Bondo, ki je v zadnji sezoni redno igral za francoskega tretjeligaša Niort, za katerega je zbral 33 prvenstvenih nastopov in dosegel dva zadetka. Niort je v minuli sezoni za točko zgrešil napredovanje v drugo francosko ligo, M'Bondu pa je po koncu sezone potekla pogodba s tem francoskim klubom, zato se bo v Maribor preselil kot prost nogometaš. Prestop bi lahko bil uradno sklenjen že v naslednjih urah ...  

Ni pa nujno, da bo M'Bondo edina vijoličasta okrepitev v osrčju obrambe. Mariborčani namreč že kar nekaj časa lovijo Roberta Voloderja, Nemca hrvaških korenin, ki je v sezoni 2021/22 že nosil vijoličasti dres. A za zdaj ga še niso uspeli ujeti. 23-letnik je sicer še vedno velika želja Maribora, v Ljudskem vrtu še vedno čakajo na odgovor Kansas Cityja. Če bo ta pozitiven, se bo Voloder vrnil v vijoličasti tabor, z igralcem so se bojda Mariborčani že uspeli dogovoriti okrog vseh podrobnosti. 

Članki iz rubrike