Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

STA
STA
0 25.06.2024 12:20:32

Koper po vratarja k prvakom v Celje!

alesfevzer.com
Na slovenski nogometni tržnici je v zadnjih dneh prišlo še do nekaj kadrovskih sprememb pri klubih v Prvi ligi Telemach.

Pogodbo je z Bravom podpisal Martin Pečar, donedavni vratar Celja Metod Jurhar je okrepil vrste Kopra, medtem ko sta novega igralca pripeljala tudi domžalski in lendavski prvoligaš.

Bravo, v zadnji sezoni četrtouvrščena zasedba DP, je pred začetkom sezone in prvimi dvoboji v kvalifikacijah za evropsko konferenčno ligo podpisal pogodbo z Martinom Pečarjem. Enaindvajsetletnik je minulo sezono kot posojen nogometaš dunajske Austrie za ljubljansko zasedbo dosegel sedem golov, v ponedeljek pa postal polnopravni član Brava ter sklenil pogodbo do konca sezone 2025/26 z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

Pri Kopru bo med vratnice stopil Metod Jurhar, ki se po 20 letih igranja za matični klub iz Celja seli h kanarčkom. Šestindvajsetletnik je minulo sezono osvojil naslov prvaka s Celjem, a imel ob tem stransko vlogo kot rezervni vratar. Odigral je tri tekme.



Domžalske vrste je okrepil še tretji nogometaš, ki je minulo sezono igral pri pokalnih zmagovalcih iz Rogaške Slatine. Po Luki Kambiču in Ajdinu Mulaliću je pogodbo z Domžalami podpisal še Rene Rantuša Lampreht. Dvaindvajsetletnik je za Rogaško v sezoni 2023/24 odigral 22 tekem, od tega 20 v prvenstvu. Rogaška si je v njem sicer zagotovila obstanek, a nato od Nogometne zveze Slovenije (NZS) ni prejela licence za igranje med elito v prihajajoči sezoni.

Iz vrst Aluminija iz Kidričevega so v izjavi za javnost sporočili, da je njihov vezist Tom Kljun okrepil Nafto iz Lendave. Dvajsetletnik je pred tem igral za mladinsko zasedbo italijanskega Lecceja, za Kidričane pa je minulo sezono v 2. SNL zbral 16 nastopov in dosegel tri gole. Pred tem so lendavsko zasedbo okrepili že Haris Kadrić, Amadej Marinič, Darko Hrka in Luka Božičković.

Žreb parov državnega prvenstva za sezono 2024/25 bo na sedežu NZS na Brdu pri Kranju v četrtek ob 12. uri.

Članki iz rubrike