nelly-in-ashanti Svet24.si

Presenečenje! Nelly in Ashanti sta se "na ...

pot na rakovo jelšo Svet24.si

Zakonca Bajželj odhajata v hišni pripor, ...

euro-2024 Necenzurirano

Kaj obleči za München ali katera je nacionalna ...

rtv slovenija protest bobo Reporter.si

Kdo je »junak« na RTVS, ki se vsak dan vozi 140 ...

slovenija Ekipa24.si

Danes je dan za zgodovinsko navijaško romanje! ...

PodZvezdami_MajaKeuc_15_06_24_FotoAnaRojcPhoto-42 Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

slovenija navijaci nogomet 224 pm Ekipa24.si

Kakšni prizori iz Münchna!! Slovenski navijači ...

nu
nu
8 05.06.2024 09:07:39

Novi trener Olimpije po seksualnem videu na spletu 3 leta brez službe. Tu so podrobnosti! (foto)

Profimedia
V Olimpijo prihaja španski trener Victor Sanchez del Amo.

V torek dopoldne smo razkrili novico, da se je Olimpija dogovorila za sodelovanje z novim trenerjem. Včeraj so razkrili dva namiga, dve objavi na družbenih omrežjih, ki sta napovedovali, da bo kmalu prišlo do uradne objave imena. Na našem uredništvu nam je uspelo izvedeti, da bo ekipo vodil španski strateg Victor Sanchez del Amo.

Gre za 48--letnega trenerja, ki je bil v karieri odličen nogometaš, med drugim v svoji karieri igral za madridski Real, za katerega je zbral 65 nastopov, med drugim je bil član ekipe, ki je leta 1998 osvojila ligo prvakov. Kot trener je deloval pri Olympiakosu, Betisu, Deportivu La Coruni in Malagi, nato pa je bil po suspenzu s strani tega kluba kar 3 leta brez službe, preden se je vrnil na sceno in nazadnje vodil drugoligaša Cartageno.

Njegovo trenersko kariero je zaznamoval in za daljši čas praktično ustavil škandal, zaradi katerega je ostal brez službe pri Malagi in bil v naslednjih treh letih nezaposlen. Januarja leta 2020 je neznanec na svetovnem spletu objavil posnetek, na katerem se je Sanchez v klubski opremi samozadovoljeval, o čemer smo poročali tudi na naši spletni strani. Po objavi posnetka je Sanchez dejal, da je bil deležen izsiljevanja, preden so objavili video, v katerem je mogoče videti njegovo napol slečeno telo.

Vse skupaj je bilo tudi predmet policijske preiskave, viri iz Španije pa pravijo, da je v veliki meri uspel oprati svoje ime. Ni pa jasno, v kolikšnem obsegu in ali je primer že doživel epilog - ter kakšen ta je.  

Članki iz rubrike