Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
03.06.2024 08:21:14
Deli članek:

Francoska legenda nova tarča Celja! V igri celo dva zneska, razkrivamo načrt ...

Profimedia

Ni kaj, vodilni možje slovenskih prvakov so še naprej odločeni izdatno okrepiti ekipo. Še več, zdi se, da se njihova prizadevanja in vztrajnost, da bi uresničili želeni scenarij, zgolj stopnjujejo. V igri so številna znana imena, še naprej tudi zvezdniška, in bržčas se bodo že kmalu začeli tudi podpisi pogodb.

V preteklih dneh so se v nogometnih krogih na sončni strani Alp pojavila namigovanja, da bi utegnil zvezdniška okrepitev Celjanov postati Mario Balotelli, ki je v prejšnji sezoni igral za turško ekipo Adana Demirspor, na 16 tekmah pa se je sedemkrat vpisal med strelce. Valerij Kolotilo in sodelavci so vzpostavili stike z njegovim zastopnikom, stekli so prvi pogovori, napovedano je bilo srečanje za isto mizo, toda naposled so grofi od tega odstopili.

Ampak to ne pomeni, da so se na stadionu Z'dežele odrekli zvezdniškemu prahu. Naslednja tarča je Mathieu Valbuena, ki je v preteklih mesecih branil barve Apollona iz Limassola; na Cipru je zbral 33 ligaških nastopov in dosegel sedem zadetkov. Kljub 39 letom je forma 167 centimetrov visokega sijajnega vezista še vedno zavidanja vredna, bržčas pa ni treba posebej poudarjati, da se je omenjeni igralec leta 2016 znašel v središču velikega škandala, ki je pošteno zamajal temelje francoske reprezentance ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!