evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
1 08.05.2024 09:24:09

Nehajte pomagati ... Riera udaril po Olimpiji in vodstvu zmajev poslal jasno sporočilo!

Luka Vovk
Zares šampionskega začetka zasluženih počitnic v zmajevem gnezdu po osvojeni dvojni kroni lani po zaslugi vse prej kot mirnega razhoda z Albertom Riero ni bilo.

In težko si je zamisliti scenarij, v katerem bi bil začetek letošnjih kakorkoli drugačen, boljši. Ne po sezoni, v kateri je Olimpija ostala brez osvojene lovorike in ves optimizem, ki ga je zgradila v letu 2023, potisnila v skrajni kot ljubljanskih spominov. Za nekaj dodatne grenkobe je zagotovo poskrbela tudi odločitev Fife, ki se je postavila na stran omenjenega stratega z Majorke. Čeprav ga z Bordeauxom v drugi francoski ligi do konca sezone čakata še dva kroga, si je z veseljem vzel čas, da predstavi svojo interpretacijo aktualnega dogajanja v zmajevem gnezdu.

Kako pomagati? Nehajte pomagati


Albert Riera med zaključkom sezone v francoski drugi ligi še vedno pozorno spremlja dogajanje na slovenski nogometni sceni, povsem pričakovano pa je bil v našem včerajšnjem pogovoru zelo zgovoren tudi na temo dogajanja v zmajevem gnezdu. "Moja zmaga na Fifi je tudi zmaga v dobrobit kluba, ker je to še en dodaten razlog, da so ti ljudje bližje izhodnim vratom. Moj cilj nikoli ni bil škodovati klubu, vztrajal sem samo zaradi teh problematičnih ljudi. Dokler oni zastopajo Olimpijo, zmaji ne bodo uspešni. Pred letom dni smo proslavljali osvojeni pokal, bili smo tudi državni prvaki. Danes se na vse kriplje borijo, da ne bi končali na tretjem mestu. Brez trenerja in – kar je v nogometu še pomembnejše – brez zaupanja lastnih igralcev, glavnih akterjev in navijačev," je v svojem slogu začel temperamentni Majorčan.

CELOTEN POGOVOR Z ALBERTOM RIERO IN VEČ O DOGAJANJU PRI OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: riera, olimpija, ljubljana

Članki iz rubrike