kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
5 29.02.2024 09:13:31

Da bi Elšnik v Celju sedel na klopi? Odziv Deliusa je bil silovit, zmaje motiviral tudi s takšno nagrado!

Martin Metelko
Adam Delius zavrnil namige o prodaji Olimpije, pred derbijem s Celjem pa razkril, da je svojim igralcem ponudil tudi finančno nagrado.

Ko se prvi mož Evropske nogometne zveze v Sloveniji sestane s poslovnežem, ki svoje milijone med drugim vlaga tudi v nogomet, je dvig prahu razumljiva posledica. Ko se v Ljubljani pojavi poslovnež, ki bi lahko vsaj v teoriji brez težav odštel potreben denar za lastniški prevzem Olimpije, so namigovanja, da je ta prevzem bolj ali manj le vprašanje časa, neizbežna posledica. Nikakor ne gre trditi, da so takšna namigovanja povsem brez osnove, a po besedah aktualnega predsednika Olimpija (trenutno) ni naprodaj.

Adam Delius je je v pogovoru za tiskano izdajo Ekipo SN odgovoril odločno, ob tem pa poskrbel še za dodaten dvig temperature pred sobotnim derbijem. Zmaji bodo imeli za zmago nad Celjem dodaten motiv. "Naj povem, da naši igralci ne potrebujejo dodatne finančne motivacije. Ta tekma je dovolj velik motiv že sama po sebi in ti fantje v srcih nosijo zmaja. Ampak zaradi besed gospoda Valerija Kolotila, ki je prepričan, da bi naš kapetan Timi Max Elšnik v Celju sedel na klopi, sem se odločil za trojne premije v primeru zmage. To je darilo za ekipo in rad bi videl, da ekipa s svojo predstavo prav tako prispeva darilo za navijače," razkriva Delius.

Značke: delius, olimpija

Članki iz rubrike