severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

Matej Zemljič Revija Stop

Matej Zemljič: Kampiral sem včasih, in to zelo ...

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
5 29.02.2024 09:13:31

Da bi Elšnik v Celju sedel na klopi? Odziv Deliusa je bil silovit, zmaje motiviral tudi s takšno nagrado!

Martin Metelko
Adam Delius zavrnil namige o prodaji Olimpije, pred derbijem s Celjem pa razkril, da je svojim igralcem ponudil tudi finančno nagrado.

Ko se prvi mož Evropske nogometne zveze v Sloveniji sestane s poslovnežem, ki svoje milijone med drugim vlaga tudi v nogomet, je dvig prahu razumljiva posledica. Ko se v Ljubljani pojavi poslovnež, ki bi lahko vsaj v teoriji brez težav odštel potreben denar za lastniški prevzem Olimpije, so namigovanja, da je ta prevzem bolj ali manj le vprašanje časa, neizbežna posledica. Nikakor ne gre trditi, da so takšna namigovanja povsem brez osnove, a po besedah aktualnega predsednika Olimpija (trenutno) ni naprodaj.

Adam Delius je je v pogovoru za tiskano izdajo Ekipo SN odgovoril odločno, ob tem pa poskrbel še za dodaten dvig temperature pred sobotnim derbijem. Zmaji bodo imeli za zmago nad Celjem dodaten motiv. "Naj povem, da naši igralci ne potrebujejo dodatne finančne motivacije. Ta tekma je dovolj velik motiv že sama po sebi in ti fantje v srcih nosijo zmaja. Ampak zaradi besed gospoda Valerija Kolotila, ki je prepričan, da bi naš kapetan Timi Max Elšnik v Celju sedel na klopi, sem se odločil za trojne premije v primeru zmage. To je darilo za ekipo in rad bi videl, da ekipa s svojo predstavo prav tako prispeva darilo za navijače," razkriva Delius.

Značke: delius, olimpija

Članki iz rubrike