senecura-dom-starejših-občanov-pivka, postelja Svet24.si

Alarmantno stanje v domovih za starejše: ...

kučan-in-udba, igor-omerza, predstavitev-knjige Svet24.si

Foto: Na predstavitvi Omerzove knjige o Kučanu ...

Valentina Prevolnik Rupel, ministrica za zdravje Necenzurirano

Zdravniške "dvoživke": zakaj ministrica ...

janez jansa sr (2) Reporter.si

Janez Janša je glas za tranzicijsko levico: iz ...

pogacar 22 Ekipa24.si

Zmanjkuje mu prostora! Pogačar je enostavno ...

Kate Middleton se ne bo vrnila v javnost vsaj do jeseni .. Odkrito.si

Kate Middleton - stanje je zelo resno!

luka doncic Ekipa24.si

Zdaj je jasno: Luka Dončić lahko podpiše ...

nu
nu
0 23.02.2024 15:57:16

Športni direktor Olimpije o velikem šoku in igralcih, ki jih niso izpustili iz rok: Ponudbe zavrnili, saj ...

Luka Vovk
Goran Boromisa je spregovoril o zimskem prestopnem roku in šoku, ki je sledil.

Prejšnji teden se je končal zimski prestopni rok, slovenski klub pa niso sedeli križem rok. Tudi Olimpija je bila zelo dejavna, v svoje vrste pa zvabila tri nove obraze. "Zadovoljen sem s prestopnim rokom. Z nekaterimi nogometaši smo se sporazumno razšli, prestop Ruija Pedra, ki je bil pred iztekom pogodbe, pa je bil dobro izpeljan. Glede na situacijo je to bila najbolj razumljiva poteza za vse vpletene strani. Na njegov položaj smo pripeljali Antonia Marina, toda žal se je pripetilo, kar se je. Na drugi strani je Ivan Durdov tip nogometaša, ki smo ga iskali. Je tako imenovani 'target man' in to si je v moštvu želel tudi sam trener. Prepričani smo, da bo prispeval želeno, saj ima izkušnje s 1. SNL in zabijanjem v njej. Konkurenco med vratarji je zaostril Gal Lubej Fink, domači fant, kar je prav tako bila naša želja," je v pogovoru za spletno stran Olimpije uvodoma dejal športni direktor Olimpije Goran Boromisa.


Trije nogometaši so prišli. Kaj pa odhodi? "Med zimo je bilo veliko zanimanja in neuradnega povpraševanja za Marcela Ratnika. Kar se tiče ostalih ponudb, so bile zavrnjene. Gre vendarle za zimski prestopni rok. Nemanja Motika, David Sualehe in Ahmet Muhamedbegović – obstaja interes za omenjene nogometaše, toda ponudbe smo zavrnili, saj smo želeli zadržati moštvo z izjemo Ruija Pedra, ki je, kot sem že dejal, vstopal v zadnjih šest mesecev pogodbe. Njegov prestop na tuje je bila edina razumljiva poteza in uspelo nam jo je izpeljati."

Le nekaj dni po koncu prestopnega roka je sledil velik šok. Na začetku tega tedna se je huje poškodoval Antonio Marin, od katerega je Olimpija veliko pričakovala. Strgana križna vez je bila vsekakor hud udarec. "Drži. Poškodba Marina za vse nas predstavlja velik šok. Videli smo ga na položaju tako imenovane 'desetke'. Vse je bilo urejeno. Prodali smo Ruija Pedra in na njegovo mesto pripeljali Antonia Marina. Na nekaj pripravljalnih in dveh ligaških tekmah je potrdil kvaliteto, toda sledil je nesrečni trenutek in težja poškodba. Vendar tudi to je sestavni del nogometa in ne preostane nam drugega kot da gremo naprej. Pomagali mu bomo, mu stali ob strani in ob tem upali, da se vrne čim prej," je med drugim še dejal Boromisa.

Značke: boromisa, olimpija

Članki iz rubrike