bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 10.02.2024 11:58:59

Ante Šimundža poslal jasno sporočilo svojim igralcem: Kaj so? Jezni? To je za otroke ...

Drago Wernig - TAKA
Trener vijoličastih Ante Šimundža brez dlake na jeziku.

Med zimskimi pripravami je Ante Šimundža v osrčju obrambe največ preizkušal tandem Sven Šoštarič Karič - Lan Vidmar, s katerim bo skoraj zagotovo začel spomladanski del sezone. Manjše presenečenje je predvsem to, da  je Vidmar, ki je šele pred tedni prišel v Ljudski vrt iz drugoligaša Bistrice, že zasedel mesto v začetni enajsterici. 

Vidmar je priložnost dobil tudi zato, ker Max Watson ne želi podaljšati pogodbe z vijoličastimi. "Vsakega novinca sem si želel tudi zato, da bo lahko odgovoril na vprašanja na igrišču. Fantje so na svojih položajih pokazali pluse in minuse. Glede Lana Vidmarja ... gre za mešanico vsega, od odločitve Maxa Watsona in Lanove želje po dokazovanju," je o Vidmarju v začetni enajsterici dejal Šimundža. 



In pristavil: "Igralci vedo, da so se karte v pripravah na nadaljevanje sezone pomešale na novo. Razlog za to je preprost, od zgodovine ne živimo. Vsi so začeli od začetka, nekateri so si izborili mesto, eni si niso. Tisti, ki zagotovi kriterije Maribora, potem igra, Lan pa je na pravi poti."

Na vprašanje, ali je zaradi Vidmarja v prvi postavi kaj nezadovoljstva med ostalimi osrednjimi branilci, je odločno odvrnil: "Jaz nezadovoljstva ne občutim. Če pa je kdo nezadovoljen, je to njegova stvar, lahko je nezadovoljen zgolj s samim sabo. Tekmo prične enajsterica nogometašev, po petih menjavah pa srečanje zaključi 16 fantov. Prva ekipa ni zgolj začetna enajsterica, ampak vseh 22, 24 igralcev z vratarji, ki jih imamo na treningu. Tisti, ki me 'prisili' v to, da bo igral, bo tudi igral. Nezadovoljstvo pa je za otroke in ne za profesionalce."

Članki iz rubrike