bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Ekipa SN
Ekipa SN
1 02.02.2024 08:00:59

Bo prvi strelec Prve lige še igral za Olimpijo? Predsednik zmajev razkril vse in s prstom pokazal na ...

alesfevzer.com
'Že pred časom smo sprejeli odločitev, da ne bomo nikomur dovolili, da klub – oprostite izrazu – drži za jajca,' je na prvi letošnji novinarski konferenci v drobovju zmajevega gnezda odločno nastopil Goran Boromisa. Športni direktor je držanje za – oprostite izrazu – jajca omenjal v povezavi z odpisano četverico Olimpijinih nogometašev, v prvi vrsti pa je imel v mislih Ruia Pedra oziroma njegovega zastopnika. Najboljši strelec jesenskega dela prvenstva je slabe pol leta pred iztekom pogodbe na stranskem tiru, a predsednik ljubljanskega kluba pravi, da vrata zanj niso dokončno zaprta. Še.

Snovalec kadrovske politike v prestolnici je v tistem zgodnjem januarskem srečanju z mediji prav tako zatrdil, da je Rui Pedro v odpisani četverici edini, za katerega vrata ekipe aktualnih slovenskih prvakov še niso dokončno zaprta. Pascal Estrada si je že poiskal novo sredino, ki se ji bo sicer pridružil šele poleti, po koncu aktualne sezone. Predčasno je s sporazumno prekinitvijo pogodbe zmaje zapustil Marko Mijailović. V teku so tudi pogajanja z Mustafo Nukićem, v najtežji situaciji pa se je manj kot pol leta pred iztekom pogodbe znašel Portugalec, ki je v letošnji sezoni dokončno razprl svoja krila v napadu zeleno-belih.


"Rui Pedro v mojih očeh ni odpisan. Njegovo kariero smo v Olimpiji ponovno postavili na noge in mislim, da ima še vedno možnost, da se s to ekipo veseli novih lovorik, ki si jih brez dvoma tudi zasluži," je uvodoma za tiskano izdajo Ekipe SN dejal nemški poslovnež, ki je na predsedniškem stolu zmajev v jeseni 2021 nasledil Milana Mandarića, v nadaljevanju pojasnil razkril, kaj so počeli nogometaševi agenti in se dotaknil tudi 'vojne' s SPINS-om ...

CELOTEN POGOVOR S PREDSEDNIKOM OLIMPIJE ADAMOM DELIUSOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike