902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
14 14.01.2024 12:10:44

Nov odhod: Vijoličasti prekinili pogodbo z v prvem delu sezone pomembnim členom ...

Grega Wernig
Jeseni je bil kar pomemben člen vijoličastih.

Športni direktor vijoličastih Marko Šuler nadaljuje z najavljeno zimsko čistko. Naslednji nogometaš, ki je zapustil Maribor, je Ignacio Guerrico, s katerim so Štajerci sporazumno prekinili pogodbo. 


"Po pogovorih z igralcem in ob spoznanju, da na seznamu za spomladanski del ni predviden kot prvi ali drugi izbor na svojem igralnem položaju, smo se dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe. V želji po večji minutaži smo našli sprejemljivo rešitev, tako da bo Ignacio kariero nadaljeval drugje. Zahvaljujemo se mu za skupne trenutke in mu želimo vso srečo na nadaljnji poti," je ob tem dejal snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo. 

Guerrico, ki je v tej sezoni zaigral na 11 prvenstvenih tekmah, skupaj pa je za Maribor zabeležil 58 nastopov, je ob slovesu od Ljudskega vrta dejal: "Prisotnih je veliko čustev, z nenavadnimi občutki, saj je težko zapustiti klub, v katerem sem uresničil sanje o prihodu v Evropo in igranju na višji ravni. Prav tako tudi mesto, ki sem ga vzljubil in v katerem sem začel tudi družinsko življenje. Tukaj sem preživel prijetna leta, vmes smo osvojili naslov prvaka in užival sem v trenutkih, ko sem dobil priložnost tudi za igranje v evropskih pokalih. Rad bi se zahvalil navijačem, ki so mi bili v podporo ves čas in bodo ostali v mojem srcu. Zelo sem bil zadovoljen, da sem igral v takšnem klubu, se z vso strastjo trudil na vsakem treningu in tekmi, sprejel igranje na kateremkoli igralnem položaju. Mariboru želim veliko sreče v prihodnje, zame pa je čas za nove izzive." 

Članki iz rubrike