Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
žl
žl
12.01.2024 15:40:09
Deli članek:

Prestopna bomba v Celju! Prihaja nova zvezdniška okrepitev; blestel je v dresu Olimpije, zdaj pa ...

Profimedia

Pripravljalni tabor vodilne ekipe slovenskega prvenstva se je že preselil v hrvaško Istro, kjer bodo Celjani opravili z uvodnim delom priprav na spomladanski del sezone. Sledita dva prosta dneva, nato pa glavni del priprav v Turčiji, kamor Štajerci odhajajo 19. januarja.

Že jutri grofe na hrvaških tleh čaka odmevna pripravljalna tekma, ko se bodo v Rovinju pomerili z zagrebškim Dinamom, Damir Krznar pa bo morda že na tej tekmi v ogenj poslal novo zvezdniško okrepitev Celja.

Koga? Celjani so na zimski nogometni tržnici zelo dejavni, dalj časa pa se je (glasno) govorilo tudi o morebitnem prihodu Luke Menala, ki ga je slovenska nogometna javnost dodobra spoznala v dresu ljubljanske Olimpije. Po naših informacijah je dogovor zapečaten; 27-letni krilni napadalec Dinama bo spomladi s Celjem naskakoval naslov državnega prvaka.

Kot smo izvedeli, sta se kluba dogovorila za enoletno posojo z možnostjo odkupa. Menalo bo tako dres s celjskim grbom nosil vsaj do sredine prihodnje sezone. Damir Krznar bo imel s tem v svojem rokavu novega močnega aduta, Celjani pa pred drugo polovico sezone za slovenske tekmece delujejo še nekoliko bolj zastrašujoče kot prej.

Luka Menalo je ob sklenitvi dogovora nemudoma odpotoval v Umag, kjer trenirajo Celjani, v celjskem dresu pa bi se lahko tako predstavil že jutri - na srečanju s svojim matičnim klubom.