bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
1 30.12.2023 07:23:49

Zakaj bo sloviti Jose Mourinho pošiljal svoje oglednike v Celje? Ker hoče...

Profimedia
Če vmes ne bo velikega zasuka, so Celjani že pred iztekom novega leta opravili velik posel. Bolj ali manj jasno, da so pogovori z Žanom Karničnikom o nadaljevanju sodelovanja dosegli namen, slovenski reprezentant bo kariero skoraj gotovo nadaljeval v knežjem mestu.

Po koncu jeseni je bilo nekaj negotovosti glede Egorja Prutseva, ki ima status posojenega igralca Crvene zvezde. Kluba sta sklenila dogovor, da bo odlični Rus, ki ima tudi srbski potni list, na sončni strani Alp ostal do konca sezone, a da bosta med ligaškim premorov vendarle preučila situacijo in morda sprejela kakšno drugačno odločitev. Po zamenjavi na trenerskem stolčku velikana z Marakane je bilo slišati namigovanja, da bi novi trener Vladan Milojević, ki je nasledil Izraelca Baraka Bakharja, utegnil računati na usluge 21-letnega krilnega napadalca, toda zadnje informacije pravijo, da naj bi tudi v prihodnje ostal eden od najmočnejših adutov prepričljivo vodilne ekipe v slovenski prvoligaški druščini.
Z nekaj malega pretiravanja to pomeni, da bo Jose Mourinho spomladi svoje oglednike pošiljal v Celje. Pred nekaj meseci je namreč kot strela z jasnega udarilo, da naj bi bil Egor Prutsev tarča Rome, ki da naj bi bila Crveni zvezdi pripravljena plačati tri milijone evrov odškodnine. Rdeče-beli so Sočiju zanj odšteli 900 tisočakov, zaslužek bi bil torej kar zajeten, a takrat prestopa ni bilo mogoče uresničiti. Ruski grof je predstavnike italijanskega velikana iz večnega mesta, kjer karizmatični portugalski strokovnjak kapetana slovenske kadetske reprezentance Lovra Goliča pripravlja na debi v serie A, navdušil na tekmi z Maccabijem iz Tel Aviva v kvalifikacijah za konferenčno ligo, radarji bodo vanj usmerjeni tudi v prihodnje ... »Prutsev je odličen igralec z izjemnim potencialom. V želji, da bi imel zadostno minutažo in da bi se razvijal na pravšnji način, smo se odločili za posojo, vsekakor pa me ne bi začudilo, če bi na naš naslov zanj prišla ponudba kakšnega velikana,« je pred časom povedal športni direktor Zvezde Mitar Mrkela.

Značke: celje, mourinho

Članki iz rubrike