callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

rb
rb
1 11.12.2023 20:37:43

Odziv mariborskega kapetana po razočaranju: Mislim, da sem s tem povedal vse!

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti so se v spopadu z Radomljami morali zadovoljiti s točko.

Mariborčani so imeli v dvoboju z Radomljani vse na pladnju, vodili so z 2:0, a na koncu ni manjkalo veliko, da bi ostali praznih rok. V zadnje pol ure so vijoličasti brez izključenega Andraža Žiniča močno trpeli in zlasti v sodniškem dodatku močno viseli, naposled se je razpletlo z izidom 2:2. Varovanci Anteja Šimundže so si privoščili padec, ki si ga dobra ekipa ne bi smela ...

"Na koncu moramo biti celo zadovoljni, glede na to, kakšen je bil zaključek tekme. Ampak po mojem mnenju bi že v prvem polčasu morali rešiti vprašanje zmagovalca. Pri vodstvu z 2:0 smo imeli dve, tri situacije, s katerimi bi morali stvari zaključiti. Pred odhodom na odmor smo dobili nesrečen gol, ki se zgodi, v nadaljevanju pa je bilo z naše strani preveč brezveznega divjanja. Postali smo nezanesljivi, v naše vrste se je brez potrebe naselila panika. Vse skupaj je bilo brez repa in glave, presekal nas je še rdeči karton in je tekma šla svojo pot," se je po tekmi v oddaji Pod prečko na Sportklubu odzval Blaž Vrhovec.

Štajerci so v zadnjih petih krogih zmagali le enkrat. "Manjka nam konstantnost skozi celotno tekmo. Če bi imel pravi odgovor, kako to izboljšati, bi to verjetno tudi delali, ampak tako pač je. V nogometu gre gor in dol. Ko gre dol, je treba stopiti na žogo in to zaustaviti. Tokrat tisti, ki smo bili na igrišču, jaz prvi, tega nismo naredili, kot je treba. Kot se pričakuje od nas izkušenejših. In nogomet te potem kaznuje," je poudaril izkušeno vezist.

Pogled na lestvico ni prijeten, Celjani imajo na vrhu ob tekmi manj že 15 točk naskoka. Maribor je trenutno z enakim številom točk kot Bravo na četrtem mestu, tretji Koper ima točko več. Je boj za naslov prvaka postal misija nemogoče? "Mah, že to, da se pogovarjamo, da se borimo za tretje mesto, niso standardi Maribora. Mislim, da sem s tem povedal vse," je odvrnil kapetan Blaž Vrhovec.

vrhovec af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike