902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
5 10.12.2023 19:58:07

Max Watson, kot ga ne poznate! Poglejte, kaj pravi branilec Maribora o Zlatanu Ibrahimoviću!

Martin Metelko
Ne verjamemo, da obstaja ljubitelj pisane besede, ki ne bi ob omembi imena Watson pomislil na Sherlocka Holmesa, fantastičnega detektiva, ki je nastal v mislih Arthurja Conana Doyla. Sherlock za nas za enkrat ostaja zgolj fiktivni lik, a zdaj se lahko pohvalimo, da smo spoznali vsaj enega Watsona, ki smo ga našli v mariborskem Ljudskem vrtu.

V nasprotju s pričakovanji, da gre – zaradi priimka – za Angleža, to on ni. Osrednji branilec Maribora Max Watson je namreč Šved, a ima vseeno veliko povezav z Otokom. Njegov oče je – kot dejansko kaže priimek – namreč Anglež, Londončan, ki se je pri 18 letih zaradi ljubezni preselili v deželo treh kron in si tu ustvaril dve družini. Najprej je s prvo partnerico dobil dve hčerki, Maxovi polsestri, kasneje je spoznal Maxovo mamo, s katero sta dobila še štiri otroke, naš sogovornik je bil njun prvorojenec. "Imam veliko in pestro družino," je takoj zatrdil Max.


Watson je spregovoril tudi o Zlatanu Ibrahimoviću. "Nikoli ga nisem spoznal, žal. Kot kaže, se nekako nikoli nisva znašla na isti ravni nogometa," se je pošalil. "Je pa res poseben. Predvsem doma. Na Švedskem namreč Švedi nekako ne smemo izstopati. To, kako naj pojasnim, preprosto ni vljudno. Vsi smo isti, vsi delujemo isto, ne žalimo eden drugega, vseskozi hodimo po jajcih, smo skoraj preveč vljudni. Nato pa med nas pride Zlatan, ki reče in naredi, karkoli želi, kar hoče. Vseeno mu je. Švedi smo vedno razdvojeni. Nekateri ga ljubijo, drugi ga zaradi kakšne izjave skoraj sovražijo, ker je preveč aroganten. A mislim, da bi vsi Švedi v sebi potrebovali ščepec Zlatana. Ne vse njegove arogance, a delček Zlatana bi vsakemu Švedu prav prišel," nam je poseben pogled na Ibro razkril naš sogovornik. 

CELOTEN POGOVOR Z MAXOM WATSONOM SI ŠE VEDNO LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE NA TRAFIKA24.SI

Značke: max-watson, maribor

Članki iz rubrike