Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.12.2023 11:42:50
Deli članek:

Spor med dvema zvezdnikoma Mure!? Trener črno-belih z zanimivim pojasnilom glede dogajanja na zadnji tekmi!

alesfevzer.com

Mura bo jesenski del prvenstva zaključila z domačima tekmama z Rogaško in Domžalami, za konec pa jih čaka še obračun v Celju.

Nogometaši Mure so trenutno na šele sedmem mestu letvice Prve lige Telemach in so le štiri točke oddaljeni od predzadnjega Aluminija. Na zadnji tekmi so morali priznati premoč Bravu, zadnjo zmago so osvojili prav proti ekipe iz Kidiričevega, in sicer pred dobrim mesecem dni.

Še precej bolj kot zgrešena enajstmetrovka Dardana Shabanhaxhaja je tekmo z Bravom zaznamovalo dogajanje pred njegovim strelom z bele točke. Dvaindvajsetletni Avstrijec kosovskih korenin in Amadej Maroša se nista mogla sporazumeti, kateri si bo nastavil žogo na belo piko. »Verjetno je tudi to vplivalo na Dardana, že igralcem pa sem povedal, da je bila to moja napaka. Jaz sem se odločil, da bo poslej on izvajalec. Je naš najboljši strelec in mora izvajati tudi najstrožje kazni. Jaz bi moral to pred tekmo bolj jasno povedati. In glede na to, da je bil do zdaj Maroša, je prišlo do nesporazuma. Moja napaka je bila, da nisem bil dovolj jasen, tudi naslednjo enajstmetrovko bo streljal Shabanhaxhaj,« je pojasnil Vladimir Vermezović in zatrdil, da med igralcema ni nič narobe oziroma da med njima ni nikakršnega spora.