laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
2 28.11.2023 09:28:57

Glede spornega razveljavljenega zadetka Mariboru se je oglasil tudi Damir Skomina!

Drago Wernig - TAKA
V Mariboru se prah še ni polegel.

Po tekmi v Murski Soboti med Muro in Mariborom, ki se je končala z 0:0, so bili v taboru vijoličastih prepričani, da bi si zaslužili zmago in vse tri točke. Še več: prepričani so, da so bili na derbiju oškodovani in da je bil zadetek Marka Kolarja neupravičeno razveljavljen. 

Šimundža je dal po tekmi jasno vedeti, kaj si misli o vsem skupaj. "Mislil sem, da je prepovedani položaj. Da je bil Kolar v 'ofsajdu'. Zato sem se spraševal, zakaj gre na video gledat prepovedani položaj. Stvar je takšna: Žigo poznam zelo dobro. In če je Žiga Kous po dvoboju takoj vstal in ni reagiral, mi je vse povedal," je mariborski strateg povedal o tej temi. 

V oddaji Pod prečko pa je o vsem skupaj spregovoril tudi sodnik Damir Skomina, ki po ogledu situacije pravi, da je bil zadetek upravičeno razveljavljen: "Žoge se napadalec dotakne zelo blago in to je precej očiten prekršek, tu ni večje dileme. Kar pa je moteče … Četrti sodnik je imel idealen pogled, ne vem, zakaj sploh potrebujemo VAR. Hkrati pa ne razumem, da se ta akcija vleče tako daleč. Nihče ne pričakuje, da bo zadetek razveljavljen in tega ne zahteva. Na seminarjih je sodnikom vedno rečeno, ko nihče nič ne išče, potem ostaja vprašanje, zakaj moramo to sploh iskati. Po mojem mnenju VAR ni za take stvari. To bi morali rešiti sodniki. Prekršek pa je bil." 

Značke: damir-skomina, plt

Članki iz rubrike