embalaža Svet24.si

Sodišče zadržalo določbe, ki bi ukinile ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Policijski helikopter v dolino odpeljal ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 01.10.2023 14:07:04

Mariborsko sporočilo iz slačilnice vsem dežurnim kritikom: "Od nas se vedno pričakuje ..."

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani bodo imeli danes ob 20.15 priložnost, da dokažejo, da zadnja zmaga z Radomljami ni bila naključje.

Zadnjih nekaj tednov v Ljudskem vrtu je bilo izjemno pestrih. Ekipa je namreč nizala poraze, pet zaporednih tekem ni zmagala in napetost v klubu bi lahko rezali z nožem. Nezadovoljstvo so zelo glasno izražali tudi navijači, ki ob slabih rezultatih niso skoparili z žvižgi, na zadnji tekmi z Radomljami so morali nogometaši pred tekmo na 'zagovor'. 

To so nato dobili s 3:1 in (vsaj začasno) poskrbel za mir, čeprav je jasno, da bi lahko vsak naslednji poraz pomenil velik pretres v klubu. Med strelci se je ob zmagi nad Radomljami vpisal tudi Sven Šoštarič Karič, ki je pred gostovanjem pri Aluminiju spregovoril o kritikah: "Pritisk javnosti je bil razumljivo velik, vedno se od Maribora pričakuje največ. Da si na najvišji ravni vsako tekmo, da si najboljši, v boju za vrh lestvice. Žal tega na zadnjih tekmah nismo pokazali na ustrezen način. Vedeli smo, kaj zmoremo, a tega nikakor nismo uspeli. Potrebovali smo neko iskro, ki bi vse obrnila. Upam, da smo jo zdaj našli."

Ali zmaga v zadnjem krogu res pomeni začetek vzpona vijoličastih? "Menim, da bi lahko. Videli smo, kako je treba igrati, ko ti ne igre. S takšnimi igrami, z močno izraženo bojevitostjo, pripadnostjo klubu lahko dosežemo želene rezultate. Naslednji cilj je, da nadaljujemo z dobrimi igrami že v nedeljo. Čaka nas nova zahtevna preizkušnja, toda verjamem, da lahko gremo v Kidričevo odločno po nove tri točke," je dodal član Maribora. 

Značke: maribor, karič

Članki iz rubrike