Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.09.2023 11:08:38
Deli članek:

Vroče iz Ljudskega vrta! Krznar prvič spregovoril o Iličiću in razkril, zakaj ga je odstranil iz prve ekipe!

Drago Wernig - TAKA

Trener Maribora Damir Krznar je prvič spregovoril o Josipu Iličiću.

Nogometaše Maribora v nedeljo ob 20.15 čaka domača tekma s Koprom, ki bo še kako pomembna. Štajerci namreč že na štrihih prvenstvenih in skupno petih tekmah niso okusili slasti zmage. Vmes se je zgodila še afera Josip Iličić. Nogometaš, ki bi moral biti glede na svoje nogometno znanje in talent prvi zvezdnik ekipe, je bil odstranjen iz prve ekipe in trenutno dela po posebnem programu.

Dolgi pogovori in sestanki so prinesli to odločitev, o kateri je na novinarski konferenci prvič spregovoril tudi trener Damir Krznar. "Bile so raznorazne špekulacije, stvar pa je zelo enostavna. Josip Iličić v tem trenutku ni v fizičnem stanju, da bi nam lahko pomagal. Moja odločitev je bila, da na fizični pripravljenosti dela individualno, saj čez ekipni trening ni uspel priti do ravni, ki jo od njega pričakujemo," je bil odločen hrvaški trener, ki je poudaril, da fizična pripravljenost ni bila edini razlog, je bil pa odločilni.

Je Krznar res postavil pogoj ali ostane on ali Josip Iličić? "Rad bi končal s to temo. Bodimo logičnI, bodimo pri zdravi pameti. Kakšno pozicijo za postavljanje ultimatov ima trener, ki pet tekem ne zmaga in izgubi zadnji dve?"