callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Pokukajte v zakulisje najbolj fatalnega večera (20) Njena.si

Igralec Robert Korošec zmagal prvo kolesarsko ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
5 29.08.2023 19:32:32

Nove ostre besede Rogaške proti NZS: Gre za teptanje in poniževanje slovenskega nogometa!

Pri Rogaški se še vedno niso pomirili.

Potem ko je bila v soboto odpovedana tekma med Koprom in Rogaško zaradi administrativne napake črno-belih, ki niso izpolnjevali pravila o osmih doma vzgojenih nogometaših v svojem kadru, se je vse skupaj spremenilo v čisto pravi škandal, na katerega razplet bomo morali še počakati, dokler Nogometna zveza Slovenije ne sporoči svoje razsodbe. V Kopru pričakujejo zmago s 3:0 za zeleno mizo, ker tako veleva pravilnik, toda potem se poraja vprašanje, kaj bodo storili Mariborčani, proti katerim so Slatinčani prav tako igrali z zgolj sedmimi doma vzgojenimi nogometaši v svojem kadru (vsaj po trenutno aktualnih pravilih), kar je delegat tekme spregledal, prav tako kot je to spregledala tekmovalna komisija, ki je tekmo registrirala z izidom 2:2. 

koper rogaska 1
Luka Vovk
Danes je bil na sporedu sestanek med NZS in Rogaško, v katerem so glavni akterji upali, da bodo prišli do nekakšnega konsenza, toda po zapisu Rogaške na svojem uradnem Facebook profilu je jasno, da do konsenza ni prišlo. Še več, zdi se, da je razdor še hujši. Vsaj tako gre sklepati po zapisu črno-belih, ki ga objavljamo v celoti in brez kakršnih koli popravkov: 


"Predstavniki NK Rogaška so se v družbi izbrane odvetniške družbe udeležili sestanka na Nogometni zvezi Slovenije na temo neodigrane tekme v Kopru. Kljub evidentnemu kršenju pravilnikov s strani predstavnikov Nogometne zveze, ki so bila dokazana tudi iz pravnega stališča, NZS ni priznala nobene svoje napake, temveč se je z dvojnimi merili otepala vsake odgovornosti in s prstom kazala na NK Rogaška. Gre za teptanje in poniževanje slovenskega nogometa, še posebej vseh malih klubov, zato v luči boja za pravičnost in dobrobit slovenskega nogometa NK Rogaška ne bo odigrala naslednje tekme proti NK Radomlje, če NZS do začetka tekme ne bo priznala svoje odgovornosti in ponovno delegirala tekme med Koprom in Rogaško."

Značke: rogaska, nzs

Članki iz rubrike