najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 16.08.2023 08:03:53

Najprej finale svetovnega prvenstva, nato pa ... Agent zvezdnika Maribora o predčasnem odhodu!

Drago Wernig - TAKA
O enemu najpomembnejših igralcev Maribora je spregovoril tudi njegov agent.

Kaj se dogaja z nepogrešljivim členom Maribora Ivanom Brnićem? Mnogi so gesto Damirja Krznarja, ki je vezista pustil na klopi za rezervne nogometaše in ga ni v igro poslal niti v nadaljevanju izjemno napete tekme z Bravom, razumeli kot dokončno potrditev, da je hitronogi Hrvat zapečatil svoj prestop v Olympiakos. Tudi do nas so prišle govorice, da naj bi bil pretekli vikend Brnić celo v Atenah, kjer naj bi se dokončno dogovoril za prestop k rdeče-belim, in da naj bi bil povraten obračun s Fenerbahčejem njegov labodji spev v vijoličastem dresu, toda hrvaški strokovnjak na mariborski klopi je zavrnil takšne govorice. "Brnić še vedno čuti bolečine v kolenu, zjutraj ni naredil niti aktivacije, zato z njim nismo želeli tvegati," je po tekmi z Bravom dejal Krznar. In na vprašanje, ali je bilo nemara še kaj drugega v ozadju, da Brnić ni igral, dodal: "Da. Fenerbahče v četrtek."


Ker so govorice o tem, da je Brnić pravzaprav že podpisal za Olympiakos, vse glasnejše, smo se za odgovore obrnili kar na njegovega zastopnika Veliborja Kvrgića. "Nič še ni podpisano, nič še ni končano. Res je, za Ivana obstaja zanimanje, toda ne samo Olympiakosa, ampak tudi drugih klubov. V tem trenutku je Ivan osredotočen zgolj in samo na povratno tekmo s Fenerbahčejem. Po prvi tekmi proti Turkom je bil razočaran, jezen zaradi poraza, pričakoval je tudi svojo boljšo igro. Zato zdaj gori od želje, da pokaže na povratnem dvoboju, kaj zmore. To tekmo jemlje kot finale svetovnega prvenstva," se je zasmejal Kvrgić. Bo tekma s Fenerbahčejem zadnja Brnićeva v mariborskem dresu? "Po tej tekmi bomo ..."

CELOTEN ČLANEK IN ŠE PRECEJ VEČ O DOGAJANJU V MARIBORU SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: maribor, brnić

Članki iz rubrike